Thema's

Als directie van een organisatie heb je niet de behoefte om de techniek achter de ICT te begrijpen. Wel ligt de focus op de trends in de markt, om die te herkennen en erkennen. Hiermee behoud je de voorsprong op de concurrentie en onderscheid jij je in de markt. Je vergroot de klanttevredenheid en het helpt je jouw doelstellingen te behalen. Solid Partners helpt je graag om de vertaalslag te maken van businessvraagstukken naar ICT oplossingen. Doordat wij zowel softwareoplossingen en ICT infrastructuur kunnen bieden gaan wij voor maximale integratie en optimalisatie. Dit maakt Solid Partners uniek in haar soort.

De trends in deze thema’s zijn belangrijke ingrediënten om de continue innovatieprocessen te stimuleren die je helpen bij het invullen van je strategie. Bij Solid Partners staat jouw organisatie met jouw ICT uitdagingen centraal. 

Technologie evolueert in een dermate snel tempo, dat het erg lastig is om een (ICT) visie neer te zetten voor de komende jaren die aansluit bij de visie van je organisatie. Wie zorgt ervoor dat ICT geen blok aan je been wordt, maar je helpt om je organisatie wendbaar te maken? Waar kunnen wij jou mee helpen?

Digitale Transformatie

Digitale transformatie: Maak de overgang naar een slimme organisatie, waarbij een nieuwe digitaal bedrijfsmodel, zorgt voor een betere customer journey.

Lees meer

Productiviteit en samenwerking

Productiviteit en samenwerken, modewoorden vanuit de IT, of een veranderproces in elke organisatie?

Lees meer

Bedrijfscontinuïteit

Hoe goed is uw organisatie voorbereid op een calamiteit. Wacht niet af om een plan te maken, maar wees voorbereid!

Lees meer

Migratie naar de Cloud

Migratie naar Cloud systemen beidt veel organisaties nieuwe mogelijkheden, maar hoe ver bent u in uw transformatie van uw IT omgeving?

Lees meer

Industrie 4.0

Een slim productieproces in de maakindustrie door toegepaste digitale intelligentie, samengevat in Industrie 4.0.

Lees meer

Beschermen van bedrijfsgegevens

Als mijn data in de Cloud staat, heb ik toch ook een back-up ? Zo vanzelf sprekend is dit niet. Hoe veilig is uw data opgeslagen.

Lees meer

Nalevering van wet- en regelgeving (AVG)

Welke gegevens van relaties worden er door uw organisatie bewaard en hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie voldoet aan wet en regelgeving hieromtrent?

Lees meer

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

 

 

Hoofdvestiging

Maagdenburgstraat 10
7421 ZB Deventer
085 - 7921100
[email protected]


Copyright © 2020 - 2022​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden