Software & Integration Solutions

Om je organisatie slagvaardig te maken en houden is het van belang om je interne processen te optimaliseren. Er wordt vaak gekeken hoe een organisatie van binnenuit efficiënter en klantvriendelijker kan werken. Solid Partners is een organisatie die juist houdt van omdenken. Kortom, waarom start het proces niet bij jouw prospects en klanten? Er zijn tegenwoordig bijna geen ondernemingen te vinden die geen eigen website hebben. Maar weet je als organisatie wel wie jouw website bezoekt? Er zijn tegenwoordig genoeg tools beschikbaar om wat te doen met deze websitebezoekers. Detecteer, registreer, verbind en boei. Hoe zorg je ervoor dat er al in een vroeg stadium contact is met potentiële leads? Als organisatie mis je al snel de klant van morgen.

Een formulier op de website - dit komt vast bekend voor. Maar waar landt de informatie uit het formulier dat door de prospect wordt ingevuld? Hoogstwaarschijnlijk in een mailbox. Wat nu als je de informatie uit een formulier direct in het CRM-systeem laat landen? Zowel de NAW-gegevens van degene die het formulier heeft ingevuld als de vraag of wens van de bezoeker. Zo heb je alle informatie direct bij de hand. Dit is de eerste stap wanneer het gaat om de registratie van nieuwe leads en de follow up hiervan.
Doe je al zaken met de bezoekers van je website? Dan heb je de mogelijkheid om samen met ons een webshop op te zetten, waarin je jouw producten en diensten kunt aanbieden. Generiek of op maat van de bezoeker - wij bieden het allemaal aan. Wij bieden de totale integratie van de webshop met het achterliggende ERP / CRM pakket voor het leverproces. 

De volgende stap is om vanuit de webshop in te loggen bij jouw klantenportaal. Dit klantenportaal is de front-end kant van je interne systemen, waarin je zakelijke klanten of consumenten kunt voorzien van informatie, zoals facturen, leveringen en rapportages. Je verlegt daarmee de functie die je jarenlang zelf hebt vervuld naar je relaties. Self Service-voorzieningen zorgen ervoor dat je je klant beter kunt bedienen op een manier waardoor ze zelf aan de knoppen kunnen zitten. Jouw medewerkers hebben daarmee minder verloren tijd aan administratieve processen. Zij kunnen zich toeleggen op Customer Care en advies. Dus daar waar de toegevoegde waarde ligt vanuit jouw medewerkers richting je klanten! Tevens is het voordeel dat je geen persoonsgegevens of gevoelige gegevens meer hoeft te mailen, maar kunt uitwisselen via een centraal platform (AVG Proof).

Tot slot levert Solid Partners business software die aansluit bij de wensen binnen het MKB. Door onze ervaring zien we dat businesssoftware veel mogelijkheden biedt, maar dat dit in de regel maar beperkt gebruikt wordt. Je koopt dus meer dan je nodig hebt. Wij zijn echter van mening dat dit vaak het geval is, omdat systemen niet met elkaar in verbinding staan. Business software is gericht op de interne processen bij organisaties en sluiten niet gelijk aan bij de wens van jouw klanten. Je kunt klanten vaak niet de mogelijkheid bieden om inzicht te krijgen in wat zij bij jou afnemen. Met de totale software-integratie zorgt Solid Partners ervoor dat het proces van website, webshop, klantenportaal en business software zich als een geheel gaat gedragen. Omdat het ook een geheel is!

Software & Integration Solutions

Bekijk hieronder de verschillende software diensten

PallSite

Het CMS systeem voor het bouwen van websites, met integratie mogelijkheden naar MailChimp, LeadInfo en Social Media kanalen.

Bekijk dienst

PallShop

Webshops bouwen en integreren met een PIM en/of ERP pakket behoort bij ons tot de mogelijkheden voor efficiënt online zakendoen.

Bekijk dienst

PallPortal

Verbeter je communicatie met klanten via een klantportaal. Eenvoudig te bouwen tegen diverse ERP / CRM pakketten.

Bekijk dienst

Business Software

Op zoek naar Business software die aansluit bij je wensen? Met ons Affinity en Cube systeem hebben wij altijd wel een oplossing voor je in huis.

Bekijk dienst

Integration Services

Integratie is het slim omgaan met data en het koppelen van systemen om meer efficiency te halen uit iedere organisatie.

Bekijk dienst

Software Consultancy

Je Softwarelandschap zo inrichten dat je het maximale uit je data haalt op een efficiënte manier.

Bekijk dienst

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

 

 

Hoofdvestiging

Maagdenburgstraat 10
7421 ZB Deventer
085 - 7921100
[email protected]


Copyright © 2020 - 2022​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden