De moderne digitale werkplek

Vereenvoudig het werken! Combineer alles wat je nodig hebt in één digitale werkplek, onafhankelijk van het apparaat waar op gewerkt wordt. Hieronder de voordelen een volledig digitale werkplek op een rij:

 • Rolgebaseerde apps, nieuws, documenten, social feeds en informatie in een adaptive workspace.
 • Met één klik toegang tot alle applicaties (Web, Windows Hosted-SaaS en Citrix)
 • Alle documenten uit Office 365, SharePoint en Fileservers in één overzicht, geschikt voor ieder apparaat

Centrale digitale werkplek

Eén digitale werkplek als startpunt! Vereenvoudig de toegang tot informatie op elk device, dat is Workspace.

Browser-based digitale werkplek

Workspace biedt organisaties een complete browser-based digitale werkplek. Alle programma’s en bestanden zijn vanaf één plek en met één enkele inlog bereikbaar. Dit zorgt voor meer structuur en productiviteit bij medewerkers.

Waarom Workspace?

Met Workspace kun je eenvoudig alle lokale-, web- en Windowsapplicaties bereiken vanuit één browser. En in een paar klikken zorg je voor toegang tot een nieuwe app. Zo voorkom je installatie per werkplek. Je levert een simpele en persoonlijke digitale werkplek per werknemer die zich automatisch aanpast aan iedere rol en omgeving, altijd en overal beschikbaar. 

Vereenvoudig het gebruik van Office 365 via Workspace – Simplify.

Populaire features:

 • Email-App
 • Documenten-App
 • Samenwerken & Communicatie
 • Gedeelde tegelgroepen (per groep/afdeling)
 • Single Sign On (vanuit Azure AD)

Uiteraard alle aspecten van Simplify, maar vul dit eenvoudig aan met populaire features:

 • Clientless RDP, voor als er nog legacy apps gebruikt worden
 • Conditional Access, waardoor bepaalde applicaties alleen binnen een bepaalde context beschikbaar worden gesteld (locatie of tijd afhankelijk)
 • Mededelingencentrum, voor eenvoudige berichtgeving binnen de organisatie

Een totaalpakket van de Workspace omgeving, waarbij wij de processen vereenvoudigen. Veel medewerkers gebruiken maar een klein gedeelte van de applicatie. Deel dan alleen dit stukje van de applicatie in de Workspace van die medewerker.

Populaire features:

 • Third party live tiles, voor volledige integratie van jouw applicaties naar een Workspace-omgeving
 • API om apps te ontsluiten
 • Micro App forms, Micro App builder en Micro App live tiles

Huisstijl

De Workspace-omgeving geheel in eigen huisstijl? Wij bouwen het voor je. We integreren de bedrijfskleuren en het logo in de werkomgeving. Voor iedere gebruiker ziet de omgeving er hetzelfde uit. Alleen de inhoud wordt automatisch aangepast aan de rol van medewerker.

Single sign on

Hoeveel applicaties en websites heb jij waar je dagelijks in moet loggen? Iedereen kent de websites wel waar we een keer per maand (of minder vaak) moeten inloggen, waar we de inloggegevens niet meer van hebben. Dan maar weer een nieuwe wachtwoord aanmaken. Een tijdrovende klus, wat zeker anders kan. Niet meer zoeken naar die inlog, maar deze als een tegel terugvinden in de Workspace-omgeving. En dan ook nog eens de inloggegevens centraal binnen de Workspace-omgeving voor je onthouden. Dat is hoe IT voor jou werkt! Via welk device je inlogt, is niet relevant. Je hebt online altijd alle gegevens beschikbaar.

Clientless RDP

Heb jij nog applicaties die een RDP (Remote Desktop Protocol) inlog nodig hebben? Ook deze legacy applicaties zijn eenvoudig te integreren in onze Workspace-omgeving op basis van de Hybride-licentie. De naam Hybride zegt het al; wij brengen de nieuwe wereld (online) en de oude wereld voor alle gebruikers samen in één nieuwe online werkplek. Een unieke mogelijkheid om de transitie door te maken van oud naar nieuw, maar dan in een volledig nieuw jasje!

Gebruikersinformatie

De toegang tot applicaties en data alleen zorgt er nog niet voor dat de informatie ook bij de gebruikers terecht komt. 

Niet alleen toegang verlenen tot applicaties en het beschikbaar maken van data, maar ook zorgen dat informatie bij gebruikers komt – dat doet Solid Partners. We zijn allemaal druk, maar waarmee eigenlijk? Hebben we nog zicht op het werk dat af moet en wat er echt toe doet? Met de Workspace-omgeving is het mogelijk om de gebruiker eenvoudig te voorzien van de informatie die voor hem of haar relevant is. Dit kunnen wij doen door gebruik te maken van achterliggende (of online) systemen, zoals:

 • RSS Feeds
 • Yammer tile
 • Power BI-integratie

Of maak gebruik van de beschikbare Business Apps. Dit is een goede optie indien het een te kostbare zaak is om dure softwarepakketten aan te schaffen, terwijl u niet alle functionaliteiten nodig heeft.

Koppel eenvoudig documenten en email aan je bedrijfsinformatie. Zo is alle informatie op elk moment beschikbaar via de browser.

Workspace 365 is beschikbaar op elk apparaat met een browser, daarom is het perfect om eenvoudig je kilometerregistratie bij te houden.

Houd collega’s op de hoogte en mis nooit meer een belangrijke kans door activiteiten voor elkaar in te plannen.

Door offertes in te voeren kun je onderweg de status controleren en wijzigen. Daarnaast exporteer je in één klik offertes in jouw template.

Leer samenwerken. In een aantal tellen kunnen studenten een project aanmaken en krijgen zij overzicht in al hun projectbestanden.

Het invoeren van patiënten kost slechts een aantal seconden. Vervolgens kan je eenvoudig documenten en e-mails koppelen aan de patiënt.

Workspace 365 Business Apps zijn eenvoudig op maat te maken via een drag & drop builder. Hierboven staan slechts een aantal voorbeelden, maar met een paar klikken digitaliseer je elk bedrijfsproces.

Business cases

Go Ahead Eagles
Samenwerken op het veld en erbuiten!

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

 

 

Hoofdvestiging

Maagdenburgstraat 10
7421 ZB Deventer
085 - 7921100
[email protected]


Copyright © 2020 - 2022​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden