Managed Switching

Netwerken worden steeds complexer. Met de komst van steeds meer apparatuur met een netwerk aansluiting zien wij dat de inrichting van netwerkswitches steeds belangrijker wordt om controle te houden over je ICT apparatuur, je bedrijfsapplicatie en data.

Door je netwerk te segmenteren zorg je ervoor dat je beter in control bent. Maak een onderscheid in je serverpark (als deze nog in huis staat), je werkplekken, je telefonie, je IoT (Internet of Things) netwerk door VLANs toe te passen. Staat beveiliging hoog in het vaandel? Denk dan na over het afschermen van verkeer wat van het ene VLAN naar het andere VLAN mag. Of welke verkeer uit welk segment wel of niet naar het internet mag of vanaf het internet benaderbaar mag zijn.

Ook de controle houden over de apparatuur welke op de switches wordt aangesloten kan via vele manieren. Of je dit nu doet op MAC adres of op een andere manier.

Na de feitelijke inrichting van je switches, is het zaak om controle te houden over het verkeer dat over je netwerk gaat. Solid Partners monitort dit verkeer intern over je netwerkswitches en kijkt mee naar welke devices er aangesloten worden op je ICT omgeving. Door dit pro-actief te monitoren zorgen wij ervoor dat wij problemen voorkomen dan achteraf moeten gaan herstellen.

Besteed je beheer op je netwerkswitches uit en zorg voor een goede beschikbaarheid van je infrastructuur. Maar belangrijker nog; een veilige werkomgeving.

 

Managed Switching MKB

Ook in het MKB besteed je het beheer op je netwerkcomponenten uit met Managed Switching MKB van Solid Partners.

Lees meer

Managed Switching Enterprise

Enterprise netwerken vergen een Enterprise aanpak, van ontwerp tot levering en inrichting van netwerkswitches.

Lees meer

Business cases

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

 

 

Hoofdvestiging

Maagdenburgstraat 10
7421 ZB Deventer
085 - 7921100
[email protected]


Copyright © 2020 - 2021​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden