Snelle & betrouwbare hosting

Virtual servers zijn eenvoudig uit te rollen vanuit een Cloud-platform. Virtual servers zijn schaalbaar qua resources, kennen het gemak van betalen naar verbruik en kunnen dus eenvoudig meegroeien met de belasting ervan. Meer CPU, geheugen of diskcapaciteit is in een handomdraai toe te voegen.

De dienst Virtual Server is uitstekend geschikt voor organisaties die al een desktopomgeving bij Solid Partners afnemen (op basis van de dienst Virtual Desktop of Workspace). Bij gebruik van een eigen bedrijfsapplicatie is het dus eenvoudig om een extra virtual server toe te voegen.

Virtual server in de cloud

Een krachtige onderliggende infrastructuur zorgt voor betere prestaties en grotere beschikbaarheid.

Betrouwbare infrastructuur

Veel softwarebedrijven kloppen bij Solid Partners aan. Daar waar zij de focus willen houden op het aanbieden van een applicatie aan de markt, willen zij niet bezig zijn met het beheer en de beveiliging van de omgeving. Wij voeren hier graag het technische beheer op uit. We verzorgen de monitoring de dagelijkse back-upcontrole en voeren patches en updates uit.

Of het nu gaat om een Windows of Linux Server, of deze geplaatst in een Private Cloud of op het Azure Platform, Solid Partners verzorgt de hosting op de virtual server. Hierdoor kan jij de focus leggen op het ontwikkelen en vermarkten van jouw software, diensten en producten. 

Compleet zorgeloos

Het grote voordeel is dat je geen omkijken hebt naar een virtual server. Het beheerteam van Solid Partners zorgt ervoor dat de continuïteit gewaarborgd is door 24/7 jouw omgeving te monitoren. Het beheer is in vertrouwde handen, wij zorgen dat de virtual servers voorzien worden van patches en updates. Eventuele updates aan bedrijfsspecifieke applicaties kunnen door jou zelf of door de applicatieleverancier uitgevoerd worden.

Dagelijks loopt er een back-up met een retentietijd van 14 dagen. Is een langere retentietijd gewenst dan is maatwerk hierop altijd mogelijk. Standaard controleren wij dagelijks of de back-up gelukt is en zorgen we dat je geïnformeerd wordt, mocht de back-up onverhoopt een keer niet geslaagd zijn.

Voordelen van VPS

  • Ongekende snelheid en stabiliteit
  • Direct beschikbaar
  • State of the art redundant hardware
  • Schaalbaar platform
  • Mogelijkheid om via VPN toegang te krijgen
  • Mogelijkheid om via https toegang te krijgen
  • Ook de beveiliging van applicaties is door ons geregeld

Business cases

Nicovij
Lokaal ondernemen en centraal faciliteren!
PS Koeltechniek
Totaaloplossingen in koudetechniek
Smith Boeser van Grafhorst
Een maatschappelijk betrokken kantoor
Smalbraak
Gewoon goed geregeld!
Transferro
Onze catalogus volledig digitaal

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

 

 

Hoofdvestiging

Maagdenburgstraat 10
7421 ZB Deventer
085 - 7921100
[email protected]


Copyright © 2020 - 2022​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden