Virtual Desktop

Wil je gebruik maken van een volledige Virtuele (Windows) Desktop (gebaseerd op Microsoft Remote Desktop services) vanuit een Public of Private Cloud? Dat kan met het concept Virtual Desktop van Solid Partners. Je hebt hierbij de keuze uit drie opties:

Of je medewerkers nu vanuit kantoor, huis, of zelfs onderweg werken; ze hebben altijd dezelfde desktopervaring met dezelfde software en instellingen. Solid Partners biedt jou een Remote Desktop-omgeving aan waarop jouw Office-versie draait. Via verkenner heb je ieder moment toegang tot je bestanden en heb je de mogelijkheid om je bedrijfssoftware eenvoudig toe te voegen via applicatieservers. En dat alles volledig in beheer bij Solid Partners.

Cloud based werken

Een consistente desktop altijd en overal beschikbaar!

Schaalbaar en op maat in te richten

Virtual Desktop bestaat uit een Remote Desktop Server-omgeving die uit te breiden is met een aantal extra mogelijkheden. Met Virtual Desktop basis krijg je de Windows desktop met een Windows 10 look and feel. Deze omgeving kan eenvoudig uitgebreid worden met File Services, opslag in SharePoint of OneDrive van je documenten.

Qua dienstverlening staat onze Service Desk tot je beschikking als het gaat om het verhelpen van incidenten, het indienen van vragen of wijzigingsverzoeken. Onze afdeling Managed Services verzorgt het (technische) beheer op jouw ICT-omgeving, waardoor je altijd bij bent qua patches en updates op je centrale ICT-infrastructuur. Tevens controleren wij dagelijks je back-up, zodat jij je kunt focussen op je eigen business!

Altijd en overal werken

Virtual Desktop is voor iedere medewerker bereikbaar, ongeacht locatie of tijdstip. Met ons concept Virtual Desktop zorgen we ervoor dat medewerkers altijd dezelfde consistente Windows 10-omgeving op afstand beschikbaar hebben. Dat betekent altijd dezelfde browser, de favorieten in je eigen browser, de instellingen in de verkenner, Outlook, enzovoorts. Je hebt altijd en overal dezelfde ervaring, met welke werkplek je ook inlogt op de Virtual Desktop-omgeving! Wij garanderen dus een solide infrastructuur die ervoor zorgt dat de gebruiker altijd en overal productief is. Het enige wat je nodig hebt, is verbinding met het internet en een werkplek (Windows Computer, Mac of thin client) waar je mee kunt inloggen.

Het beste van beide werelden!

De trend is dat steeds meer medewerkers thuis willen (of in verband met Corona moeten) werken en op afstand willen vergaderen via Teams, Zoom of andere Unified Communications-oplossingen. Vaak zien wij dat je daarvoor lokaal een camera en microfoon/speaker nodig hebt om dit mogelijk te maken. Met Windows Virtual Desktop in combinatie met Microsoft 365 kun je gebruik maken van het beste van beide werelden. Daar waar Windows Virtual Desktop ervoor zorgt dat je een centrale applicatie gepubliceerd krijgt op je lokale laptop, kun je gebruik maken van Office, Teams, SharePoint, OneDrive en andere oplossingen die je lokaal op je werkplek kunt laten landen. Zo zorg je er voor dat de werkplek wendbaar en flexibel is en zich aanpast aan de behoeften van de gebruiker.

Virtual Desktop Public

Met Virtual Desktop kun je een schaalbare en flexibele omgeving instellen zonder in te leveren op gemak of veiligheid.

Lees meer

Werkplek Online

Een volledig eigen Windows Server-omgeving zorgt ervoor dat je een compleet eigen ICT-infrastructuur krijgt.

Lees meer

Werkplek Online Shared

Een eigen consistente werkplek met gedeelde onderliggende resources is veilig en kostenefficiënt.

Lees meer

Business cases

Nicovij
Lokaal ondernemen en centraal faciliteren!
PS Koeltechniek
Totaaloplossingen in koudetechniek
Smith Boeser van Grafhorst
Een maatschappelijk betrokken kantoor
Smalbraak
Gewoon goed geregeld!
State of Football
Zowel het beheer, beveiliging en onderhoud op één plek

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

 

 

Hoofdvestiging

Maagdenburgstraat 10
7421 ZB Deventer
085 - 7921100
[email protected]


Copyright © 2020 - 2022​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden