Online Telefonie vanuit de Cloud

Solid Partners biedt je de mogelijkheid om te kiezen uit een drietal telefonieplatformen vanuit de Cloud. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van traditionele en Cloud-telefonie weten wij als geen ander de vertaalslag te maken van jouw wensen en eisen naar een passende oplossing.

Naast het ondersteunen en vervangen van een telefooncentrale op locatie (waaronder Avaya en Mitel), levert Solid Partners voornamelijk Cloud-based telefoniesystemen. Het voordeel hiervan is dat je geen investeringen meer hoeft te doen in centrale hardware, maar licenties afneemt per gebruiker per maand. De licentie die je afneemt, bepaalt vervolgens de functionaliteit die je als gebruiker nodig hebt. Hierdoor betaal je wat je verbruikt en is de oplossing eenvoudig schaalbaar (naar boven én naar beneden).

Ons aanbod Online Telefonie

De systemen die wij leveren, zijn als volgt samen te vatten:

  • HIP Voip (op basis van het Broadsoft platform)
  • OneSpace (op basis van het WIldix-platform)
  • Xelion

Aan de hand van jouw wensen en eisen gaan we samen kijken welk platform het beste past bij jouw situatie. Ondanks het feit dat alle drie de oplossingen kwalitatief goede oplossingen zijn, zijn er wel degelijk verschillen in de functionaliteit. Voor een grote keuzevrijheid zijn klanten bij ons dus altijd aan het juiste adres. Zo heb je nooit het gevoel zomaar een oplossing aangeboden te krijgen omdat dit de enige oplossing is. Wij denken actief met je mee over de juiste keuze.

Kun je zaken doen zonder effectieve communicatie?

Het hebben van een betrouwbare telefonieoplossing is van levensbelang.

Basis telefonie-inrichting

De ene organisatie belt nog traditioneel met bureautoestellen. De andere organisatie wil graag bellen via software op de PC of laptop. Het is dus van belang om eerst te bepalen hoe je organisatie kijkt naar communicatie en welke behoeften er zijn. Daar waar de een werkt met een telefoniste, wenst de ander juist te werken met doorkiesnummers, keuzemenu’s of huntgroepen. 

Onze online telefonieoplossingen bieden ook de mogelijkheid om ze op te tuigen als een volledig Unified Communications-platform. Denk hierbij aan videobellen, chat en schermdelen. Dus ook voor organisaties waar Teams (nog) niet tot de mogelijkheden behoort of niet wenselijk is, kan een telefonieplatform een deel van deze functies prima invullen.

Integratie vast en mobiel

Mobiliteit wordt in veel organisaties steeds belangrijker. Maar hoe regel je de bereikbaarheid van je medewerkers? Daar waar medewerkers bijvoorbeeld alleen op kantoor of thuiswerken, is het mogelijk om de bereikbaarheid in te richten met software op je PC of laptop. Zo is OneSpace volledig browser-based in te richten en werkt HIP VoIP bijvoorbeeld via dedicated software.

Maar wat als je echt mobiel bent en dus veel onderweg? Kies dan voor onze Vast-Mobiel (VaMo) integratie. Hierdoor wordt je smartphone een onderdeel van je Cloud-telefooncentrale en gedraagt deze zich als een toestel zoals je deze op kantoor hebt staan.

Haal meer informatie uit integratie!

Als specialist op gebied van telefonie, IT en software weten wij als geen ander hoe je eenvoudig platformen aan elkaar kunt koppelen en daarmee zo efficiënt mogelijk gebruik maakt van die data en informatie. Uitbellen kan eenvoudig door met je muis te klikken op een telefoonnummer. Inkomende gesprekken kun je koppelen aan een CRM-systeem, zodat je de gewenste data kunt presenteren aan je medewerkers. Zodoende weet je direct wie je aan de lijn hebt en waar een klant of leverancier over belt. Met onze eigen Business Software (CUBE) kunnen wij de integratie nog veel verder invullen, waardoor je belgegevens ook direct vastgelegd worden in je CRM-systeem als naslag. Ideaal voor organisaties die uren schrijven of een telefoontje willen vastleggen als naslagwerk.

HIP+

Alleen afnemen en gebruiken wat je nodig hebt qua telefonie. Flexibel, per maand uit te breiden of te verminderen.

Lees meer

OneSpace

Volledige web-based telefonie die via elk devise te gebruiken is. Er is alleen een internetverbinding nodig.

Lees meer

Xelion

Altijd en overal bereikbaar, ook intergratie met Outlook mogelijk. Veel gebruikt in klantcontactcentra en in de zorg.

Lees meer

Business cases

Infense advocaten
Advocaten in aanbestedingsrecht, bouwrecht en gebiedsontwikkeling

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

 

 

Hoofdvestiging

Maagdenburgstraat 10
7421 ZB Deventer
085 - 7921100
[email protected]


Copyright © 2020 - 2022​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden