Bescherm je gegevens

Bedrijven lopen het risico om belangrijke gegevens te verliezen. Verloren gegevens leiden tot kostbare downtime, ontevredenheid van klanten, boetes voor regelgeving en gederfde inkomsten. We realiseren ons pas wat we kwijt zijn als het te laat is. Met een goede back-up van je waardevolle bestanden is van essentieel belang voor iedere organisatie!
Bij een back-up gaat het niet om het mechanisme (de techniek) om de back-up dagelijks te maken, maar wat nog veel belangrijker is, dat je kunt vertrouwen op een organisatie die hierop dagelijks de controle uitvoert. Solid Partners weet als geen ander wat dit inhoudt. Pas bij een restore test weet je of je kunt vertrouwen op je back-up. Test je de back-up wel eens van je bestanden?

Nooit meer zorgen maken over het verliezen van bedrijfskritieke gegevens

Het herstellen van verloren bedrijfsgegevens hoeft geen ramp te zijn.

Data altijd veilig

Met Managed Online Back-up wordt de data over meerdere plaatsen opgeslagen en bevindt zich buiten je organisatie. Wij gaan hierbij nog een stap verder en zorgen voor een regelmatige image van de gehele server. Met de combinatie van imaging en back-up voorkomen wij dataverlies en minimaliseren wij het risico dat je systeem niet bereikbaar is gedurende een bepaalde periode.

Bij Managed Online Back-up ben je verzekerd van een zo veilige mogelijke back-up. Je hoeft zelf geen handelingen te verrichten en er hoeven nooit meer tapes te worden verwisseld. Bij een eventuele brand in een bedrijfspand staat alle data veilig in het datacenter.

Tevens controleren wij dagelijks of de back-up gelukt is en periodiek voeren wij een restore test uit om er ook zeker van te zijn dat de data uit de back-up ook echt leesbaar en terug te zetten is. Zo weten wij ook zeker dat de back-up ook echt functioneert.

Waarom bedrijfsgegevens beveiligen

  • Bedrijfsdata opgeslagen buiten het pand
  • Geen kostbare investeringen
  • Eenvoudig
  • Altijd de laatste technologieën
  • Zorgeloos
  • Toe te passen voor de IT omgeving op de eigen locatie
  • Toe te passen voor Cloud oplossingen

Back-up Office 365 data

Veel organisaties maken gebruik van Office 365 en slaan bestanden op in Exchange Online, SharePoint Online en OneDrive. Maar maak je ook een back-up van deze data? Uiteraard heeft Microsoft een aantal standaard mechanismen ingebouwd, maar een volledige back-up buiten het platform van Microsoft is er daarmee nog niet. Los van verwijderde bestanden kan je nog steeds getroffen worden door Ransomware en hoe zorg je er dan voor dat de data teruggezet kan worden? Met een back-up van Office 365 door Solid Partners zorgen wij voor een dagelijkse back-up van de mailboxen, de data op SharePoint Online, OneDrive en Microsoft Teams binnen het Office 365 platform. Daarmee heb je een kopie van alle data op een externe plek staan, namelijk het datacenter van Solid Partners. En natuurlijk wordt deze dagelijks nagekeken!

Business cases

Nicovij
Lokaal ondernemen en centraal faciliteren!
RM Sanitair
Ontwikkelen, produceren en distribueren
Infense advocaten
Advocaten in aanbestedingsrecht, bouwrecht en gebiedsontwikkeling
Go Ahead Eagles
Samenwerken op het veld en erbuiten!
Transferro
Onze catalogus volledig digitaal

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

 

 

Hoofdvestiging

Maagdenburgstraat 10
7421 ZB Deventer
085 - 7921100
[email protected]


Copyright © 2020 - 2022​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden