Managed Printing

Adviesdiensten die je helpen slagen. Solid Partners is er samen met haar Managed Printing partner, TA Triumph-Adler, om je te helpen met alle belangrijke aspecten met betrekking tot documenten, informatie en IT-systemen. 

Op het gebied van document management (digitaal naar papier en papier naar digitaal) bieden wij met Triumph-Adler een oplossing op basis van Duitse degelijkheid:

 • Kostentransparantie en optimalisatie
  • De uitdaging: kosten optimaliseren en efficiëntie maximaliseren.
  • Je voordeel: je krijgt een individuele analyse van je bedrijfsprocessen waardoor je sneller, intuïtiever en efficiënter kunt werken.
 • Print- en scanoplossingen
  • De uitdaging: hardwarematige oplossingen creëren die voortbouwen op het outputbeheer van je organisatie en deze optimaliseren, met het oog op efficiëntie.
  • Je voordeel: compacte softwareoplossingen die flexibiliteit en veiligheid bieden.
 • Informatiemanagement
  • De uitdaging: digitale procesoplossingen en archiefsystemen zijn sterk gefragmenteerd bij het MKB, als ze al bestaan.
  • Je voordeel: geïntegreerde documentbeheeroplossingen voor je individuele processen die je zowel tijd als geld besparen.
 • Uitrol en implementatie
  • De uitdaging: zeer gedetailleerde concepten en precieze tijdlijnen zijn essentieel als het gaat om de implementatie van een outputmanagementconcept.
  • De oplossing: moderne pre-configuratie en aangepast uitrolbeheer.

Triumph-Adler heeft al jaren lange ervaring in documentverwerking in de volgende branches:

 • Overheid
 • Zorg
 • Juridisch
 • Business

Iedere branche heeft zo zijn eigen wensen met betrekking tot printing, scanning en documentverwerking.

 

Overheid

Win tot 70 procent meer tijd met digitale bestanden! De publieke sector staat voor een aantal grote uitdagingen. De E-Government Act ging in 2013 van kracht, waardoor de druk op openbare instellingen om een weg naar digitalisering te volgen, werd vergroot. Kant-en-klare oplossingen zijn ontoereikend vanwege de unieke en complexe aard van de uitdagingen die hier worden aangetroffen.

Inzicht in de specifieke situatie waarin je opereert, is noodzakelijk om de best mogelijke koers uit te zetten. Solid Partners beschikt met onze oplossingen van TA Triumph-Adler over deze informatie, die we hebben verkregen tijdens de vele procesoptimalisatieprojecten die zijn uitgevoerd voor klanten in de publieke sector. Hierdoor zijn wij zeer bekend met de uitdagingen in jouw branche.

Zorg

TA Triump-Adler Healthcare Solutions versnelt processen met wel 40 procent. Binnenkort treedt de E-Government Act daadwerkelijk in werking. Op grond van deze wet worden ziekenhuizen, klinieken en laboratoria ingeschakeld voor een aantal complexe taken dat niet kan worden uitgevoerd zonder eerst grote hoeveelheden gegevens te digitaliseren. Er zijn speciaal ontworpen oplossingen nodig om te voldoen aan de unieke eisen die aan de zorg worden gesteld. Gedigitaliseerde informatie in de zorg is tegenwoordig noodzaak geworden. Niet alleen voor het verbeteren van de efficiency, maar met name voor een betere zorg richting de cliënt. Een verkeerde diagnose is al snel gesteld als je niet over de volledige informatie beschikt.

Juridische sector

Wij proberen de situatie te begrijpen voordat we beginnen met het ontwikkelen van maatwerkoplossingen. Met grondige kennis van de uitdagingen waarmee jouw branche wordt geconfronteerd, kunnen we een diepgaande analyse van je individuele behoeften uitvoeren en je sterke antwoorden geven. Hierdoor kun jij je aandacht primair richten op de huidige zaak die je in behandeling hebt.

Eén ding is zeker: de Rechtspraak wil digitaal toegankelijk zijn voor partijen. Een zaak indienen, stukken uitwisselen, het dossier inzien en communiceren over een zaak kan de komende jaren steeds meer digitaal. Curatoren en professionele bewindvoerders communiceren al digitaal met de rechtbank over faillissementen of een beschermingsbewind. In steeds meer strafzaken ontvangen advocaten digitale dossiers. Voor bestuurs- en civielrechtelijke zaken richt de Rechtspraak zich op eenvoudige digitale toegang voor rechtzoekenden en hun vertegenwoordigers. Digitaal procederen wordt op enig moment verplicht voor juridische professionals.

Ook is vastgesteld dat inflexibele oplossingen die niet voor verandering vatbaar zijn, niet aan de eisen kunnen voldoen. In plaats daarvan zijn zeer gespecialiseerde juridische oplossingen nodig om complexe taken uit te voeren. Bij TA Triumph-Adler hebben we al met succes de processen geoptimaliseerd van veel bedrijven die actief zijn op juridisch gebied. Hierdoor zijn wij goed bekend met jouw branche en de eisen die je stelt.

Business/industrie

Iedereen kan en moet zijn processen digitaliseren. In alle sectoren kunnen kleine, middelgrote en grote bedrijven door procesautomatisering cruciale efficiëntiewinst behalen ten opzichte van hun concurrenten. Of je nu actief bent in de financiële of energiesector, in logistiek of techniek of in de maakindustrie, het is essentieel om de eerste stap te zetten en je digitaliseringsactiviteiten te richten op gebieden waar het maximale potentieel qua efficiëntie bestaat.

Service Management

Ons servicemanagementsysteem bespaart je tijd, geld en zenuwen. Als je belt, is de ServiceDesk van Solid Partners er om je onmiddellijk van dienst te zijn. We bieden snelle, probleemloze ondersteuning. We zijn proactief en hebben personeel ter plaatse om je binnen de kortste keren te helpen. Dat komt omdat service onze passie is!

Ons servicesysteem levert personalisatie, transparantie en flexibiliteit. Je kunt het ondersteuningsniveau krijgen dat precies aan je behoeften voldoet. Desgewenst verzorgen wij ook personeelstrainingen om ervoor te zorgen dat je medewerkers gebruik kunnen maken van alle functies van onze oplossingen. Er zijn vaste prijzen voor elke dienst om je een exact beeld te geven van wat je voor jouw geld ontvangt. Deze aanpak garandeert een eerlijke en transparante facturering.

Business cases

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

 

 

Hoofdvestiging

Maagdenburgstraat 10
7421 ZB Deventer
085 - 7921100
[email protected]


Copyright © 2020 - 2022​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden