IT Consultancy on-site

Wij zien op dit moment dat veel ondernemers ervoor kiezen om in een rap tempo ICT systemen naar de Cloud te migreren. Of het nu een applicatie is die van onpremise naar SaaS gaat, of bijvoorbeeld een mailserver naar Exchange online, of bestanden naar SharePoint en OneDrive. Maar hoe zorg je ervoor dat je het maximale haalt uit hetgeen je afneemt. Wij zien dat veel ondernemers kiezen voor platformen als Microsoft 365, maar dat zij maar een klein gedeelte van de mogelijke functies gebruiken. Terwijl je hier wel de beschikking toe hebt en voor betaald. Hoe jammer is het dat je al deze nieuwe mogelijkheden links laat liggen?

 

Omarm nieuwe functionaliteiten

De wereld van ICT verandert in een rap tempo. We krijgen constant nieuwe mogelijkheden en nieuwe functionaliteiten aangeboden. Maar verdiepen ons er niet altijd in hoe deze toevoegingen ons werk makkelijker maken. Met onze dienst IT Consultancy onsite komt een van onze consultants op vaste momenten bij je langs om jouw wensen en die van de andere gebruikers door te nemen. En zo kijken wij samen hoe wij nieuwe functionaliteiten kunnen inzetten of beter kunnen benutten. Aan de ene kant is de oplossing soms het opnieuw inrichten van de techniek. Aan de andere kant is het trainen van gebruikers om nieuwe tools en middelen te gebruiken om hetzelfde werk te doen, maar dan efficiënter de beste oplossing.

Werk efficiënter

Wie wil dat nu niet? Efficiënter werken. Meer kunnen doen in dezelfde tijd zonder drukker te worden. Wij zien dat veel gebruikers zich zelf een werkwijze hebben aangeleerd en dan vaak niet de tijd nemen of de kennis hebben om te kijken of dit efficiënter kan. Toepassingen die ervoor zorgen dat je eenvoudiger toegang hebt tot je gegevens. Integratie van oplossingen die je hebt. Denk hierbij aan het inrichten van een nieuwe Teams omgeving om eenvoudiger samen te werken. Zowel intern als extern. Daar waar je in het verleden documenten heen en weer mailde deel je deze nu eenvoudig in een teams structuur. Via de chat functie communiceer je over een project en hou je alle informatie bij elkaar.

Ook met onze Software & Integration Solution afdeling kunnen wij eenvoudig koppelingen leggen tussen SaaS applicaties en bijvoorbeeld je agenda in outlook.

Scherp je beveiliging aan

Naast de functionaliteiten is het ook goed om stil te staan bij het veilig stellen van gegevens. O.a. op het Microsoft 365 platform hebben wij de mogelijkheid om bijvoorbeeld applicaties te koppelen aan een Azure AD, zodat hierdoor Single Sign On mogelijk is. Of denk aan het aanscherpen van beleidsregels als het gaat om het toegankelijk maken van een mailbox, sharepoint of gebruikersbeheer van gast gebruikers in Azure.

Kortom, met IT Consultancy onsite zorgen wij ervoor dat je ontwikkeling na de implementatie niet stil staat. Zorg dat jouw omgeving doorontwikkeld op functionaliteit, maar zeker ook op veiligheid!

Business cases

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

 

 

Hoofdvestiging

Maagdenburgstraat 10
7421 ZB Deventer
085 - 7921100
[email protected]


Copyright © 2020 - 2022​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden