Internet voor betrouwbare toegang tot de cloud

Een wezenlijk onderdeel van de ICT infrastructuur is de internetverbinding. Cruciaal zelfs bij, onder andere, het werken in de Cloud. Het is daarom ook goed om te weten dat Solid Partners graag advies geeft over deze (soms) complexe materie en waarom wij ook de juiste aanbieder voor jou kunnen zijn.

Een betrouwbare internetservice met de hoogst beschikbare snelheid in de regio voor een laag maandelijkse tarief.

Internet dat net zo hard werkt als jij. Snel, veilig en betrouwbaar. 

ADSL staat voor Asymmetric Digital Subscriber Line. De bestaande koperen telefoonlijnen worden gebruikt als breedbandverbinding om data op te halen.

VDSL (Very-high-bitrate Digital Subscriber Line) is op steeds meer locaties in Nederland leverbaar. De lijn loopt, net als ADSL, over het traditionele kopernetwerk. Met VDSL is een bandbreedte van 50 Mbps downstream en 10 Mbps upstream te behalen.

Nederland wordt steeds verder verglast. Als op de locatie FTTH (Fiber To The Home) beschikbaar is, dan profiteer je van een zeer hoge symmetrische bandbreedte.

Op steeds meer bedrijventerreinen in Nederland worden glasvezelverbindingen aangelegd. Glasvezel is de snelste manier om informatie te transporteren: met zowel down- als upstream zijn snelheden te behalen van 10 Gbps.

 

Internetverbindingen

Solid Partners werkt als onafhankelijke partij en levert verbindingen van bijna alles bekende leveranciers. Er is altijd wel een van deze aanbieders bij jou in de buurt die een snelle en stabiele verbinding kan leveren. Zijn er minimaal twee aanbieders? Dit biedt dan de mogelijkheid om een back-uplijn af te nemen voor meer zekerheden. Ons portfolio met Cloudproducten vereist natuurlijk veel kennis van de internetinfrastructuur, vandaar dat Solid Partners hier veel energie en training in heeft gestoken. Wij blinken op dit moment uit vanwege onze hoogwaardige kennis in het succesvol koppelen van netwerken over internet. Met behulp van onze monitoringtechnieken zijn wij daardoor zelf in staat het beheer uit te voeren over de VPN-netwerken, zonder daarvoor terug te moeten naar de provider. Voor jou als klant is dit natuurlijk enorm belangrijk, zodat je kunt terugvallen op de voor jou vertrouwde servicedesk van Solid Partners.

Business cases

Nicovij
Lokaal ondernemen en centraal faciliteren!
Infense advocaten
Advocaten in aanbestedingsrecht, bouwrecht en gebiedsontwikkeling

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

 

 

Hoofdvestiging

Maagdenburgstraat 10
7421 ZB Deventer
085 - 7921100
[email protected]


Copyright © 2020 - 2021​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden