Integration Services

Veel organisaties maken gebruik van twee of meerdere applicaties. Zijn dit voor jouw organisatie standalone applicaties (zonder verbindingen)? Of zijn ze onderling met elkaar gekoppeld. Als je toegevoegde waarde uit organisatie- en onlinedata wilt halen, is het goed om te werken op basis van één bron en één waarheid. Hou jij je klantgegevens bij vanuit 1 systeem? Of moet je bij een mutatie (verhuizing, nieuwe contactpersonen) deze gegevens op verschillende plekken bijhouden en aanpassen?

Integratie services was vanuit het verleden vaak alleen weggelegd voor grote organisaties. Dure en complexe trajecten die voor MKB organisaties niet haalbaar leken. Inderdaad “leken”, want Solid Partners heeft de mogelijkheid om ook voor het MKB Integratie services te bieden op verschillende manieren :

  • Berichten verkeer (EDI), voor het uitwisselen van data tussen organisaties
  • Integration Services, voor het werken vanuit een waarheid, door applicaties binnen je organisatie te koppelen (API, Bus, etc).

 

Berichten uitwisselen buiten je organisatie

Veel organisaties werken in een keten. Van klant, naar vaste leveranciers en transporteurs. Om te zorgen dat je efficiënt omgaat met het uitwisselen van opdrachten, is Electronic Data Interchange (kortweg EDI) ontwikkeld. Een concept voor het elektronisch uitwisselen van bepaalde bedrijfsdocumenten, zoals orders, facturen, berichten of bevestigingen. Wij zien deze oplossingen vaak terug bij ketenpartners of bijvoorbeeld in de transportsector, groothandel en bij inkooporganisaties.

Haal meer uit je data

Soms zijn het maar 2 applicaties die rechtstreeks met elkaar verbonden moeten worden. Maar steeds vaker is het zo dat er in organisaties meerdere onafhankelijke systemen aanwezig zijn, waarin data wordt verzameld. En deze data kan vervolgens nog verrijkt worden met online data (Weer, verkeer, historische gegevens, Kamer van Koophandel, ga zo maar door). Maar hoe haal je het maximale uit je data/informatie? En hoeveel moeite kost je dit?

Solid Partners maakt het mogelijk om eenvoudig koppelingen te realiseren tussen verschillende applicaties. En zo te werken aan één waarheid en een bron. Dit levert niet alleen een efficiency slag op, maar ook een beter dashboard voor medewerkers en management van iedere organisatie.

Dit kunnen wij doen via directe koppelingen (op basis van maatwerk), maar als je toekomstbestendig wilt investeren, is het goed om te kijken naar BUS structuren, zoals Azure Integration Services.

Door te werken aan integraties, haal je meer rendement uit je data en ben je klaar om ook koppelingen te maken naar externe databronnen (Big Data). Dit maakt het mogelijk om betere voorspellingen te kunnen doen.

Maar denk ook de efficiency die je kunt behalen binnen je organisatie, waardoor je met hetzelfde aantal medewerkers eenvoudig een groei van je organisatie kunt verwezenlijken. Of wat te denken van Marketing Automation, waardoor je eenvoudig vanuit een CRM systeem een koppeling kunt realiseren met Mailingsystemen en zo te zorgen voor meer traffic op je website (zie PallSite). De bezoekers op je website lezen wij weer uit en de informatie brengen wij weer terug in je CRM systeem. Zo creëer je een waardevol ecosysteem en groei van je business.

EDI (Connect)

Wissel data uit tussen klanten, leveranciers en transporteurs via een gestandaardiseerde methode. Sneller en minder kans op fouten.

Lees meer

Integration Architecture as a Service

Combineer meerdere technieken op het Microsoft Azure platform. Hiermee zet je een toekomstgerichte oplossing neer.

Lees meer

Business cases

RM Sanitair
Ontwikkelen, produceren en distribueren
Transferro
Onze catalogus volledig digitaal
 

 

Hoofdvestiging

Maagdenburgstraat 10
7421 ZB Deventer
085 - 7921100
[email protected]


Copyright © 2020 - 2022​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden