Managed Firewall

Of je nu een firewall aan wil schaffen of als dienst af wil nemen, het is vooral belangrijk te weten wat de firewall voor jou moet doen. Solid Partners ziet dat je netwerk continu risico loopt door invloeden van buitenaf, zoals hackers, malware, virussen en spam. Dit brengt de veiligheid en continuïteit van je bedrijfsvoering in gevaar. En een firewall zorgt voor bescherming. Maar een firewall onderhouden vereist tijd en gespecialiseerde securitykennis.

Het plaatsen van een Firewall, zonder onderhoud en beheer, is niet toereikend. Het is zaak om je digitale voordeur up-to-date te houden. Met de dienst Managed Firewall van Solid Partners zorgen wij ervoor dat het beheer in de vertrouwde handen is van onze specialisten! Of je je firewall nu zelf aangeschaft hebt en alleen het beheer wil uitbesteden, of gewoonweg een volledige dienst bij ons afneemt waarbij wij ook de hardware in beheer houden – zorgeloosheid is gegarandeerd!

Enterprise-beveiliging voor de digitale werkplek

Mobiliteit, Cloud en IoT vervagen de lijnen van je netwerk en introduceren nieuwe beveiligingskwetsbaarheden die niet langer gebonden zijn aan de muren van een onderneming. Het beschermen van je digitale werkplek en het verkrijgen van controle om proactief te reageren op daderaanvallen, is van cruciaal belang voor de veiligheid van je organisatie.

Wat is een Managed Firewall?

Zoals je zelf een firewall op je devices thuis hebt, hebben organisaties ook beveiliging nodig om servers, computers, laptops en andere apparaten en gegevens te beschermen. Een firewall zorgt voor deze beveiliging. Het ‘managen’ van de firewall nemen wij graag op ons. Dankzij de dienst Managed Firewall ben je te allen tijde beschermd tegen inbraak in je systemen. Tevens zorgen wij ervoor dat de firewall wordt geüpdatet wanneer dit nodig is. Op deze manier zorgt de firewall altijd voor maximale beveiliging.

Maak van Managed Firewall je eerste verdedigingslinie

Onze Managed Firewall-oplossing is in staat om de allerbeste, aanpasbare beveiliging te bieden die past bij elke omgeving of beveiligingsvereisten. Van kleine en middelgrote bedrijven tot netwerken van ondernemingen, datacenters en serviceproviders. Wij begrijpen dat firewalls speciale technologie-eisen en ondersteuningsvereisten nodig hebben. We ontwerpen onze technologieën om multi-tenancy, gecentraliseerd beheer, platformflexibiliteit en krachtige netwerken te ondersteunen.

Voor iedere organisatie een passende oplossing

Wij bieden de mogelijkheid om een zelf aangeschafte firewall bij ons in beheer te laten nemen. Echter, het is vaak interessanter voor een organisatie om de dienst Managed Firewall als een compleet beheerde dienst bij Solid Partners af te nemen. Hierbij blijft de hardware in eigendom van Solid Partners, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over defecten. Ook zorgen wij ervoor dat:

  • Patches en updates worden doorgevoerd
  • Firmware wordt bijgewerkt (inclusief verhelpen van gevonden lekken vanuit de leverancier)
  • Beveiligingseisen worden gecontroleerd
  • De firewall wordt gemonitord
  • Er een back-up van de configuratie beschikbaar is 

Kortom, met deze dienst laat je IT-specialisten de beveiliging van de toegang tot je ICT-systemen bewaken. Managed Firewall is beschikbaar in de vormen:

  • Managed Firewall MKB
  • Managed Firewall Enterprise
     

Managed Firewall MKB

Beveiliging die specifiek ontwikkeld is voor het MKB en die er voor zorgt dat jouw gegevens optimaal beveiligd zijn. 

Lees meer

Managed Firewall Enterprise

Complexe ICT omgevingen vragen om passende beveiligingsmaatregelen. Met Firewall Enterprise geef jij hier invulling aan.

Lees meer

Business cases

Infense advocaten
Advocaten in aanbestedingsrecht, bouwrecht en gebiedsontwikkeling

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

 

 

Hoofdvestiging

Maagdenburgstraat 10
7421 ZB Deventer
085 - 7921100
[email protected]


Copyright © 2020 - 2022​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden