Support Client Support Client
Mail Support Mail Support
Contact Contact Support
Connect EDI service provider

Connect

EDI Service Provider

Gefeliciteerd, je krijgt de kans om met een grote handelspartner in zee te gaan. Er is alleen één maar, deze partner eist dat je werkt met EDI.

Electronic Data Interchange (EDI) staat voor het elektronisch uitwisselen van gegevens. Bestellingen, pakbonnen, facturen en andere bedrijfsdocumenten kunnen op deze manier rechtstreeks van het ene naar het andere systeem worden overgebracht. Handmatige verwerkingen worden geëlimineerd, fouten worden verminderd en processen worden versneld.

EDI kan bedrijven een voordeel geven ten opzichte van concurrenten die geen EDI gebruiken. EDI verbetert de efficiëntie van je eigen organisatie, vereenvoudigt en versterkt relaties met partnerbedrijven (leveranciers, klanten, transportbedrijven, etc.). Daardoor geef je als bedrijf blijk van bekwaamheid en lever je een hoge servicekwaliteit aan je zakelijke partners.

Locosoft Connect is een berichtendienst waar bedrijven zonder grote investeringen van kunnen profiteren door te communiceren met hun partners via EDI. Daarnaast stelt de oplossing je in staat om te voldoen aan de eventuele digitale wensen en eisen van handelspartners.

Ben je benieuwd wat EDI voor jouw organisatie kan betekenen? Download de whitepaper of neem contact met ons op voor meer informatie!

Connect EDI service provider logo

Meer informatie ontvangen?

Download dan onze whitepaper!

© 2018 Locosoft B.V. Alle rechten voorbehouden | www.locosoft.nl | Disclaimer | Sitemap