Support Client Support Client
Mail Support Mail Support
Contact Contact Support
Affinity ERP systeem

Affinity

Speciaal ontwikkeld voor houthandelaren en -importeurs

Naarmate je bedrijf groeit heb je meer nodig dan alleen hardwerkende medewerkers en hoogwaardige producten en diensten. De juiste software om je bedrijf te beheren is essentieel als je efficiënt, relevant en in staat tot groei wilt blijven.

Affinity is een geïntegreerd ERP systeem waarin de volledige handelsadministratie kunt voeren en waarmee je diverse bedrijfsprocessen, zoals inkoop, verkoop, voorraad en financiële administratie kunt automatiseren. De software bestaat uit verschillende modules die direct met elkaar communiceren. Voer je bijvoorbeeld een order in, dan worden de betreffende artikelen direct in de voorraad gereserveerd.

Efficiënt

Je hoeft gegevens maar één keer in te voeren, want het systeem beschikt over één enkele database. Het werken met allerlei verschillende documenten en systemen is hierdoor verleden tijd. Naast het minimaliseren van inconsistente data heeft het systeem veel andere voordelen zoals een efficiëntere manier van werken, betere communicatie en kostenbesparing.

Doordat de informatie van de bedrijfsprocessen gekoppeld en up-to-date is, kan het management van betrouwbare en actuele bedrijfsinformatie worden voorzien m.b.v. rapportages. De directie heeft daardoor meer grip op de organisatie en kan op basis van deze actuele gegevens strategische beslissingen nemen.

Interesse?

Ben jij actief in de houthandel of -import en wil je graag meer informatie? Download onze whitepaper, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een demo aan!

Affinity ERP systeem logo

Meer informatie ontvangen?

Download dan onze whitepaper!

© 2018 Locosoft B.V. Alle rechten voorbehouden | www.locosoft.nl | Disclaimer | Sitemap