Automatisering

Nieuws

Op de hoogte blijven? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste Locosoft nieuws als eerste in uw mailbox.


Automatisering 18-07-2017

Veel processen binnen uw bedrijf kunnen een stuk eenvoudiger door middel van automatisering. Wat dacht u bijvoorbeeld van financiële administratie en logistieke processen? Of uw planning, inkoop, verkoop en het magazijnbeheer?

Locosoft kan u helpen uw bedrijfsprocessen te automatiseren, zodat u meer tijd over houdt voor de belangrijkere zaken. 

 

Efficiëntie is een van de belangrijkste redenen om voor automatisering te kiezen. Doordat u tijdrovende herhalende taken gaat automatiseren, kunt u zich richten op belangrijke zaken.

Daarnaast bieden geautomatiseerde processen rapportagemogelijkheden, die u kunt gebruiken voor strategische beslissingen.

 

Voordelen

  • Efficiëntie: Door uw bedrijfsprocessen te automatiseren, vermindert u de doorlooptijd van een proces. Eenvoudige en herhalende taken worden bij een goed geautomatiseerd proces door uw systeem uitgevoerd, zonder dat u hier zelf iets voor hoeft te doen. U kan dus meer doen in minder tijd.

 

  •  Procesbewaking: Het automatiseren van de processen maakt het mogelijk om processen eenvoudig te bewaken. Middels bepaalde statussen weet u exact waar u in het proces bent. Behalve dat u zelf het proces kan bewaken, kunt u vaak ook eenvoudig rapportages genereren.

 

  • Helderheid: Door uw bedrijfsprocessen te automatiseren creëert u helderheid. Elk proces ligt vast en het bestaat uit een aantal vaste handelingen. Via een handleiding kan iedere medewerker inzage krijgen in de werking van processen. Het voorkomt onduidelijkheid bij nieuwe medewerkers en zij kunnen zo eenvoudig op de juiste manier worden ingewerkt.

 

  • Betrouwbaarheid: Doordat u de processen telkens op dezelfde manier uitvoert, verhoogt u de betrouwbaarheid van het proces en dus uw organisatie. Fouten worden geminimaliseerd en u zult dat terug zien in de klanttevredenheid.

 

  • Beter bedrijfsresultaat: Het automatiseren en optimaliseren van de bedrijfsprocessen levert u een beter bedrijfsresultaat op. Uiteraard vergt het opzetten en inrichten van de processen een investering, maar deze investering bespaart u (als het goed is) ruim terug.

 

Door reductie van fouten heeft u minder uitval. Bovendien kunt u door goede managementrapportrages eerder fouten/problemen zien aankomen. Doordat u meer in minder tijd kunt doen, zal u minder kosten kwijt zijn aan personeel. Tot slot zal de klanttevredenheid beter worden door de verhoogde betrouwbaarheid.

 

Kampt u met herhalende taken waar u eigenlijk vanaf wilt? 

 

 


Terug naar overzicht Terug naar vorige pagina

© 2018 Locosoft B.V. Alle rechten voorbehouden | www.locosoft.nl