Support Client Support Client
Mail Support Mail Support
Contact Contact Support

Nieuws

Home » Nieuws » Xelion - VoIP Telefonie
Nieuws

Xelion - VoIP Telefonie

Zakelijke telefonie is de levensader van elk communicerend bedrijf. Xelion is in de opkomende wereld van VoIP telefonie dé hosted telefonieoplossing uit de cloud, waarmee bedrijven hun bedrijfscommunicatie optimaal op orde brengen. Medewerkers die altijd, overal én vanuit de vaste telefoon, PC, laptop of smartphone kunnen VoIP bellen worden onderdeel van een optimaal bereikbare organisatie. Met een zeer rijke suite aan features plaatst Xelion telefonie in het hart van de organisatie voor een vaste prijs per maand.

Dankzij de unieke Xelion6-app is de smartphone volledig onderdeel geworden van de bedrijfscommunicatie, waarbij het vaste nummer altijd binnen handbereik is. Integratie met Outlook of een relatiebeheerpakket is makkelijk te maken. Dat en nog veel meer maakt dat Xelion excellente software is, die communicatie en klantcontact op een hoger plan brengt!

Xelion: meeste functies, beste prijs

Xelion is de beste in z'n klasse: niet alleen omdat het een hele goede oplossing voor VoIP telefonie biedt, maar ook omdat het ontworpen is vanuit de visie dat telefonie niet meer op zichzelf staat. Integratie met CRM en ERP-processen staat hoog op de agenda van Xelion en veel gebruikers. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden standaard aan boord voor een aantrekkelijke prijs per gebruiker per maand. Daarnaast is Xelion als Nederlands bedrijf altijd dichtbij en benaderbaar voor specifieke vragen en oplossingen. Daarom kiest het MKB in Nederland voor Xelion!

Xelion biedt een zeer complete telefooncentrale uit de cloud, waarbij een rijk pallet aan functionaliteiten standaard in de prijs zijn inbegrepen. Functies en instellingen zijn door de gebruikers zelf eenvoudig te bedienen. Xelion wordt vooral gewaardeerd vanwege de mooie en intuïtieve gebruikersschermen, die zowel op pc, laptop als op de speciale smartphone-app bediend kunnen worden. Hieronder een greep uit de belangrijkste functies van Xelion.

 • Wachtmuziek - Muziek of een boodschap naar keuze als iemand wordt doorverbonden of moet wachten.
 • Sms berichten - Vanaf de PC, smartphone en tablet SMS berichten sturen vanuit Xelion. Alle berichten worden automatisch bewaard.
 • Presentielijst - Je ziet in één oogopslag welke collega's aanwezig zijn, wie telefonisch in gesprek is en wie niet gestoord wil worden.
 • Groepsgesprek - Het opzetten van een groepsgesprek is eenvoudig voor iedereen die met de Xelion softphone werkt.
 • Meeluisteren - Meeluisteren met een collega, handig bij het inwerken van medewerkers of ter verbetering van de kwaliteit.
 • Keuzemenu - Je stelt eenvoudig keuzemenu's samen waarmee inkomende gesprekken snel naar de juiste persoon of afdeling worden gestuurd.
 • Adressenboek - Een uitgebreid adressenboek waarin je op verschillende manieren kunt zoeken. Het adressenboek is ook op de smartphone beschikbaar.
 • Belgroepen - Als de telefoniste niet in staat is om op te nemen kan de telefoon overgaan bij een of meerdere collega's.
 • Bereikbaarheid rapportage - Maandelijks automatisch een mail met een begrijpelijke rapportage over de beschikbaarheid van de organisatie.
 • Automatische gespreksopname - Alle gesprekken worden automatisch opgenomen en standaard 7 dagen bewaard.
 • Outlook integratie - Adresgegevens vanuit Outlook worden automatisch naar het Xelion adresboek geëxporteerd. Dus nooit meer dubbel invoeren van contactgegevens.
 • Mobiel als xelion telefoon - Een smartphone met app kan als volwaardige Xelion telefoon worden gebruikt.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen met Xelion? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Up-to-date blijven?

Wil je op de hoogte worden gehouden over het laatste nieuws van Locosoft en de ontwikkelingen op het gebied van ICT? Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief!

Je gaat akkoord met onze voorwaarden.

© 2018 Locosoft B.V. Alle rechten voorbehouden | www.locosoft.nl | Disclaimer | Sitemap