Xelion Marketplace: De volgende stap in hosted VoIP
Home » Nieuws » Xelion Marketplace: De volgende stap in hosted VoIP
Xelion Marketplace: De volgende stap in hosted VoIP

Xelion Marketplace: De volgende stap in hosted VoIP

19 februari 2018

Xelion is een snelgroeiende leverancier van een op cloudtechnologie gebaseerde telefonieoplossing die vele bedrijven, vooral in het MKB-segment, inmiddels gebruiken.

Het is voor een hosted VoIP-leverancier ondoenlijk om alle aanvullende applicaties en integraties met CRM-pakketten zelf te ontwikkelen. Xelion lanceerde daarom haar Marketplace met aanvullende add ons - waarmee resellers beter op de klantwens communicatieoplossingen kunnen verkopen.

Het is de vraag die bij veel communicatie-resellers op tafel ligt: hoe zorgen we dat onze klanten meer grip krijgen op hun communicatie? Arthur van den Ende, directeur van Xelion: "De werkplek wordt steeds virtueler: iedereen zit overal, ben je wel bereikbaar, luister je je voicemail nog wel uit? Hoe ga je als werkgever aansluiten op die omgeving die steeds kritischer wordt? Elke MKB'er worstelt daarmee en de ICT-reseller moet die vraag beantwoorden. Die PABX en die mobiele app, die hebben we allemaal wel. Maar wie maakt nu die next step: bijvoorbeeld door de website van je klant te integreren met diens communicatie en servicesysteem?"

Om hier een goed antwoord op te formuleren heeft Xelion haar Marketplace gelanceerd; een marktplaats met daarin tientallen nieuwe applicaties die de mogelijkheid voor zakelijke telefonie flink verruimen. Gebruikers krijgen toegang tot extra applicaties voor onder meer de integratie van social media, webshops en CRM of uitgebreidere mogelijkheden voor klantcontactcenters.

De stand van zaken: de Xelion Marketplace telt momenteel 50 apps, met de ambitie om snel naar de 250 te groeien. Daartussen zitten bijvoorbeeld een goede 15 CRM-koppelingen; integraties voor werkplaatsapplicaties voor verticals als huisartsen, notarissen, automotive; een app voor multiple walboards; een app voor Business Intelligence. Arthur van den Ende: "The sky is the limit en dat vind ik het leuke. De klant van de dealer heeft namelijk bijna altijd een andere vraag dan alleen telefonie."

Meer informatie over Xelion? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Voor iedereen die betrokken is bij zakelijke ICT toepassingen

Ben je wel eens betrokken bij zakelijke ICT toepassingen of gewoon geïnteresseerd in ontwikkelingen op dit gebied?

Ontvang en lees dan één keer per maand de ICT nieuwsbrief om optimaal geïnformeerd te blijven.

akkoord icoon Je gaat akkoord met onze voorwaarden.

© 2018 Locosoft B.V. Alle rechten voorbehouden | locosoft.nl | Disclaimer | Sitemap

Support Client

Mail Support

Contact