Website Security Check
Home » Nieuws » Website Security Check
Website Security Check

Securiscan: Website Security Check

04 februari 2019

Elk bedrijf dat zaken doet, producten verkoopt of communiceert via internet loopt het risico gehackt te worden. Via gespecialiseerde software gaan hackers op zoek naar kwetsbaarheden om misbruik te maken en toegang te krijgen. Eenmaal binnen, kunnen ze enorme schade aanrichten door het kopiëren, bewerken of verwijderen van gegevens, zonder dat je het merkt.

Securiscan geeft inzicht in de beveiligingsstatus van je bedrijf. Met gedetailleerde rapportages laten we precies zien waar je servers of websites het meest kwetsbaar zijn, en hoe je deze problemen kunt oplossen zodat jij je kunt focussen op je product of dienstverlening en bij kunt dragen aan een veiliger internet.

Gedetailleerde rapportage

Securiscan levert gedetailleerde rapportages en grafieken over je beveiligingsproblemen en geeft aan hoe je ze op kunt lossen. Door middel van geavanceerde filters kun je gemakkelijk door de problemen bladeren en ze aanklikken voor technische details.

Monitoring en waarschuwingen

We sturen je een waarschuwing per mail wanneer specifieke gebeurtenissen voorkomen, zoals het bijna verlopen van je SSL certificaat of wanner een kritieke kwetsbaarheid wordt ontdekt. Zo blijf je altijd de baas over je beveiliging. Wees hackers voor!

Krachtige API

Onze gebruikers kunnen gebruik maken van onze moderne en intuïtieve API. Integreer Securiscan met je eigen portal of portals en verlies nooit de security van je bedrijf uit het oog.

 • 24/7 bewaking

  Elke aanpassing wordt vastgelegd en gerapporteerd, zodat je het grote geheel nooit uit het oog verliest.

 • Geen beperkingen

  Onbeperkt scannen zonder je zorgen te maken over het kiezen tussen pagina's of het prioriteren van verkeer.

 • Geen installatie

  Scannen en monitoren via Software as a Service (SaaS) betekent geen installaties of configuraties.

 • Geen technische kennis of expertise vereist

  Bevindingen worden gepresenteerd met een toelichting en vereiste oplossing

Beveiliging is belangrijk

Elke website, elk systeem, elke applicatie verbonden met het internet is een mogelijk doelwit voor hackers. Met behulp van geautomatiseerde processen scannen zij websites voor mogelijke kwetsbaarheden in systemen en applicaties zonder te kijken naar hoe groot hun doelwit is; ze kijken alleen naar kwetsbaarheden in scripts die toegang hebben tot je database. De vraag is niet of, maar wanneer hackers een manier vinden om misbruik te maken van je applicatie of website, en wat voor blijvende impact dat kan hebben op je organisatie of die van je klanten. Hoe lang zou het duren voordat je doorhebt dat je website of systeem, of die van een klant, is gehackt?

Vraag gratis de website security check aan!

Check nu of jouw website veilig is en vraag nu tijdelijk gratis de website security check aan via info@locosoft.nl of neem telefonisch contact op via 0572 - 381 043.

Voor iedereen die betrokken is bij zakelijke ICT toepassingen

Ben je wel eens betrokken bij zakelijke ICT toepassingen of gewoon geïnteresseerd in ontwikkelingen op dit gebied?

Ontvang en lees dan één keer per maand de ICT nieuwsbrief om optimaal geïnformeerd te blijven.

akkoord icoon Je gaat akkoord met onze voorwaarden.

© 2018 Locosoft B.V. Alle rechten voorbehouden | locosoft.nl | Disclaimer | Sitemap

Support Client

Mail Support

Contact