Printoplossing duur? Bij ons niet!
Home » Nieuws » Printoplossing duur? Bij ons niet!
Triumph-Adler voordelig printen

Waarom nog voor langere tijd printvolumes vastleggen?

21 november 2018

De wereld om ons heen digitaliseert razendsnel. Tegelijkertijd printen we dagelijks nog steeds tientallen pagina's per dag. Maar waarom printen we samen nog zoveel? Dit heeft verschillende redenen:

Mensen lezen graag van papier. We hebben graag iets in onze handen en nemen beter en sneller informatie op van papier dan van een scherm. Bovendien kun je op papier prettig aantekeningen maken. Zeker voor creatieve aantekeningen zoals diagrammen en tekeningen. Daarnaast blijft het vaak geschikt voor procesondersteuning zoals pakbonnen. En handtekeningen op papier worden nog breder geaccepteerd dan het digitale alternatief.

Maar zeker in deze tijd van digitalisatie wordt er gedurende een contract steeds minder geprint. Waarom zou je dan voor zo'n lange tijd volumes vastleggen? Locosoft is officieel partner van TA Triumph-Adler en bij hen hoeft dat dus niet. De prijs daarentegen is wel scherp.

Leasen of kopen

Heb je een nieuwe printer of multifunctional nodig maar zie je op tegen de investering? Dan is lease vaak een geschikte oplosing. Wij leveren de gewenste printer voor een vast bedrag per maand, waarbij service, onderhoud en garantie zijn inbegrepen.

Qua oplossingen heeft Triumph-Adler meerdere "kleine" en voordelige oplossingen die de klanten (klein en groot) helpen zeer efficiënt te werken. Uiteraard zijn er ook grote, dure oplossingen voorhanden, maar voor veel bedrijven zijn deze vaak niet nodig.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vrijblijvend contact op.

Voor iedereen die betrokken is bij zakelijke ICT toepassingen

Ben je wel eens betrokken bij zakelijke ICT toepassingen of gewoon geïnteresseerd in ontwikkelingen op dit gebied?

Ontvang en lees dan één keer per maand de ICT nieuwsbrief om optimaal geïnformeerd te blijven.

akkoord icoon Je gaat akkoord met onze voorwaarden.

© 2018 Locosoft B.V. Alle rechten voorbehouden | locosoft.nl | Disclaimer | Sitemap

Support Client

Mail Support

Contact