Gratis extensie: Windows tijdlijnondersteuning voor Chrome en Firefox
Home » Nieuws » Gratis extensie: Windows tijdlijnondersteuning voor Chrome en Firefox
Gratis extensie: Windows tijdlijnondersteuning voor Chrome en Firefox

Gratis extensie: Windows tijdlijnondersteuning voor Chrome en Firefox

De nieuwe tijdlijnfunctie van Microsoft in Windows 10 waar we eerder over spraken, is ontworpen om het werken op verschillende apparaten gemakkelijker te maken. Gebruikers kunnen alle items bekijken die ze de laatste 30 dagen op hun apparaat hebben geopend. Terwijl de tijdlijn de geschiedenis van Microsoft Edge ondersteunt, hebben Chrome en Firefox hier nog geen officiële update voor uitgebracht.

Een externe ontwikkelaar heeft nu een extensie ontwikkelt voor Chrome en Firefox om de Windows tijdlijn ondersteuning voor beide browsers te bieden. De nieuwe extensie is gratis en werkt precies zoals het zou moeten. De browsegeschiedenis wordt gesynchroniseerd met de Windows 10 tijdlijnfunctie zodat je geopende tabbladen op andere apparaten gemakkelijk terug kunt vinden. De tijdlijn in zijn huidige vorm is voornamelijk erg handig als je meerdere Windows 10 machines gebruikt met hetzelfde Microsoft account. Dus bijvoorbeeld een computer thuis of op werk en een notebook voor onderweg. De nieuwe extensie biedt je ook de mogelijkheid om een website naar een ander Windows 10 apparaat te pushen.

Up-to-date blijven?

Wil je op de hoogte worden gehouden over het laatste nieuws van Locosoft en de ontwikkelingen op het gebied van ICT? Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief!

akkoord icoon Je gaat akkoord met onze voorwaarden.

© 2018 Locosoft B.V. Alle rechten voorbehouden | www.locosoft.nl | Disclaimer | Sitemap

Support Client Support Client
Mail Support Mail Support
Contact Contact Support