Microsoft voegt nieuwe hardware toe aan de Surface familie
Home » Nieuws » Microsoft voegt nieuwe hardware toe aan de Surface familie
Microsoft voegt nieuwe hardware toe aan de Surface familie

Bekijk de nieuwste producten van Microsoft Surface

09 oktober 2019

Op het Oktober 2019 evenement van Microsoft heeft het bedrijf een groot aantal nieuwe Surface apparaten onthuld waaronder de Surface Laptop 3 en de Surface Pro 7.

Surface Laptop 3

Het eerste product dat werd getoond is de Surface Laptop 3, de nieuwste generatie van Microsofts enorm populaire Surface Laptop. De notebook is nu verkrijgbaar in zowel 13 als 15 inch en biedt de nieuwste hardware van zowel Intel als AMD.

De 13 inch Surface Laptop 3 wordt geleverd met de nieuwste 10e generatie processoren van Intel. Het 15 inch model wordt echter geleverd met de aangepaste AMD Ryzen 7-processor, of zoals Microsoft het noemt: Ryzen 7 Surface Edition.

Maar wat voor sommige mensen misschien wel veel belangrijker is, zijn de wijzigingen aan het chassis. Eindelijk is de Surface Laptop uitgerust met USB-C. Daarnaast is er een groter trackpad aanwezig en een aluminium afwerking.

De Surface Laptop 3 kan alvast gereserveerd worden en komt uit op 22 oktober.

Surface Pro 7

Natuurlijk krijgen we ook een nieuwe Surface Pro. Net als de Surface Laptop 3 wordt de Surface Pro 7 gelanceerd op 22 oktober maar kan het apparaat alvast gereserveerd worden.

Afgezien van de nieuwe USB-C poort, lijkt het erop dat er absoluut niets is veranderd aan het Surface Pro-ontwerp ten opzichte van de Pro van vorig jaar.

Surface Pro X

Dan nu even iets heel anders: de Surface Pro X. Dit is een van de dunste producten in de line-up van Microsoft, met een dikte van slechts 7,3 mm. Het apparaat weegt 762 gram en heeft twee USB-C poorten, een webcam die in 4k video kan opnemen en twee microfoons met ruisonderdrukking. Microsoft laat weten dat de Surface Pro X op 19 november in de Benelux uitkomt.


Voor iedereen die betrokken is bij zakelijke ICT toepassingen

Ben je wel eens betrokken bij zakelijke ICT toepassingen of gewoon geïnteresseerd in ontwikkelingen op dit gebied?

Ontvang en lees dan één keer per maand de ICT nieuwsbrief om optimaal geïnformeerd te blijven.

akkoord icoon Je gaat akkoord met onze voorwaarden.

© 2018 Locosoft B.V. Alle rechten voorbehouden | locosoft.nl | Disclaimer | Sitemap

Support Client

Mail Support

Contact