Maak e-mail veiliger voor je bedrijf met Mimecast
Home » Nieuws » Maak e-mail veiliger voor je bedrijf met Mimecast
Mimecast: één enkele cloud oplossing om e-mail veiliger te maken

Maak e-mail veiliger voor je bedrijf met Mimecast

15 november 2018

Inbreuken op de beveiliging, gegevenslekken en aanvallen op basis van e-mails vormen een reële bedreiging voor je organisatie. Het is de belangrijkste manier waarop je zowel intern als extern communiceert en je vertrouwt erop dat het elke dag de hele dag beschikbaar is. Het biedt toegang tot andere kritieke ICT-systemen en bevat een schat aan bedrijfsgegevens die waardevol zijn voor je medewerkers.

E-mail heeft dus veel te bieden. Maar het moet wel beveiligd en beheerd worden, anders worden je bedrijf en je gegevens gevoelig voor aanvallen. Je klanten en toeleveringsketen zijn veel te waardevol om dat risico te nemen. Daarnaast moet je e-mail op de juiste wijze gearchiveerd worden om te voldoen aan het groeiende aantal verplichtingen rondom compliance en wetgeving.

Aanvalmethodes ontwikkelen zich in rap tempo en worden steeds geavanceerder, gerichter en gevaarlijker. Op dit moment wordt de zakelijke markt geconfronteerd met dreigingen via e-mail zoals phishing, schadelijke bijlagen en URL's, identiteitsfraude op basis van social engineering die is bedoeld om werknemers over te halen geld over te boeken en persoonlijke gegevens van het bedrijf te versturen, en aanvallen met ransomware die je gegevens kunnen versleutelen en volledige systemen offline kan halen.

Video:

Mimecast e-mailbeveiliging

Mimecast is een marktleider in cloud-gebaseerde services voor e-mailbeveiliging, continuïteit en e-mailarchivering. Met een volledig geïntegreerde reeks cloud e-maildiensten verlaagt Mimecast de complexiteit van het beheer van e-mailinfrastructuur, terwijl de beschikbaarheid van e-mail wordt gewaarborgd. Bovendien helpt deze oplossing ook bij het nakomen van de GDPR regelgeving.

Mimecast biedt afzonderlijke beveiligings-, archiverings- en continuïteitsdiensten in de cloud maar de meeste klanten schaffen liever een gebundelde dienst aan. De diensten van Mimecast zijn volledig geïntegreerd, bieden medewerkers een geweldige ervaring en zijn sneller te configureren en beheren.

Bereid je bedrijf voor op elke fase van een aanval:

  1. De juiste beveiligingsdiensten geïmplementeerd voordat een aanval plaatsvindt, gericht op zowel preventie als aanpassing nadat een aanval heeft plaatsgevonden.
  2. Een duurzaamheidsplan om e-mail en je bedrijfsactiviteiten draaiend te houden tijdens een aanval of storing.
  3. De mogelijkheid om gegevens en andere intellectuele bedrijfseigendommen te herstellen nadat een incident of aanval heeft plaatsgevonden.

Wil je meer weten over de diensten van Mimecast? Neem vrijblijvend contact op voor een adviesgesprek!

Voor iedereen die betrokken is bij zakelijke ICT toepassingen

Ben je wel eens betrokken bij zakelijke ICT toepassingen of gewoon geïnteresseerd in ontwikkelingen op dit gebied?

Ontvang en lees dan één keer per maand de ICT nieuwsbrief om optimaal geïnformeerd te blijven.

akkoord icoon Je gaat akkoord met onze voorwaarden.

© 2018 Locosoft B.V. Alle rechten voorbehouden | locosoft.nl | Disclaimer | Sitemap

Support Client

Mail Support

Contact