Locosoft aanwezig bij DevOn Summit
Home » Nieuws » Locosoft aanwezig bij DevOn Summit
Locosoft aanwezig bij DevOn Summit

DevOn Summit Utrecht

21 maart 2019

Vorige week was Locosoft aanwezig bij het DevOn Summit Event in Utrecht. Tijdens dit evenement zijn er verschillende topics besproken over hoe DevOps zich kunnen verbeteren. Een aantal (grote) organisaties waaronder Wehkamp, bol.com en Eneco, gaven een kijkje in de keuken. DevOps is een gecombineerde term bestaande uit 'development' en 'operations'. Het is een methode waar de nadruk ligt op de samenwerking tussen software engineers en andere IT specialisten. Met het oog op de toekomst zal Locosoft de komende tijd een aantal besproken features toe gaan passen om jou toegevoegde waarde te kunnen blijven bieden.

Customer Care

Een product van goede kwaliteit is erg belangrijk, maar wat is er nou nog belangrijker dan een goede kwaliteit? De waarde van het product die de eindgebruikers ervaren. Zij werken er tenslotte mee.

Onder het motto meten is weten gaan wij click stream toepassen. Met click stream ontvangen wij data van eindgebruikers waaruit wij kunnen analyseren of nieuwe features wel of geen positieve invloed hebben voor gebruikers. Door het gedrag van de gebruikers in kaart te brengen kunnen we jouw webapplicatie verbeteren!

Service Desk

Daarnaast is Locosoft bezig met het opzetten van de Service Desk voor alle web gerelateerde tickets. Via deze nieuwe manier van communiceren wordt het voor jou een stuk eenvoudiger om bijvoorbeeld de status van een ticket in te zien en hier eventueel een reactie op te geven.

Service Desk is een online omgeving voor jou als klant die je de mogelijkheid biedt om storingen, wensen of een update over een bestaand ticket in te schieten. Bovendien zal er een kennisbank aanwezig zijn binnen de Service Desk waar jij je kennis kan verbreden over bepaalde producten en waar veel gestelde vragen en antwoorden te vinden zijn.

De Service Desk wordt momenteel al ingezet voor onze EDI dienst Connect en we krijgen hier zeer positieve feedback op. Zodra de Service Desk voor web gerelateerde tickets live staat zullen we je op de hoogte brengen!

Voor iedereen die betrokken is bij zakelijke ICT toepassingen

Ben je wel eens betrokken bij zakelijke ICT toepassingen of gewoon geïnteresseerd in ontwikkelingen op dit gebied?

Ontvang en lees dan één keer per maand de ICT nieuwsbrief om optimaal geïnformeerd te blijven.

akkoord icoon Je gaat akkoord met onze voorwaarden.

© 2018 Locosoft B.V. Alle rechten voorbehouden | locosoft.nl | Disclaimer | Sitemap

Support Client

Mail Support

Contact