Support Client Support Client
Mail Support Mail Support
Contact Contact Support

Nieuws

Home » Nieuws » Kaspersky lab
Nieuws

Kaspersky lab

Kaspersky Lab levert wereldwijd cyberbeveiliging en is opgericht in 1997. De beveiligingsexpertise en diepgaande kennis van bedreigingen van Kaspersky Lab wordt voortdurend omgezet in beveiligingsoplossingen en diensten om bedrijven, cruciale infrastructuur, overheden en consumenten over de hele wereld te beschermen. Het uitgebreide beveiligingsaanbod van het bedrijf omvat toonaangevende endpointbescherming en een aantal gespecialiseerde beveiligingsoplossingen en diensten om geavanceerde en evoluerende digitale dreigingen te bestrijden. Meer dan 400 miljoen gebruikers worden beschermd door technologie van Kaspersky Lab en ze helpen 270.000 zakelijke klanten te beschermen wat het belangrijkste voor hen is.

Het portfolio van Kaspersky Lab omvat oplossingen voor de meest uiteenlopende klanten. Ze beschermen thuisgebruikers, het MKB en grote ondernemingen tegen allerlei bedreigingen en voorzien ze van handige tools om hun beveiliging te beheersen en te beheren.

Voor kleine bedrijven hebben ze een speciaal voor hen unieke, meerlaagse oplossing die zowel eenvoudig beheer als effectieve bescherming biedt. Ze voorzien in alle behoeften van grote bedrijven met het volledige ondernemingsplatform, dat alle soorten cyberdreigingen voorkomt, zelfs de meest geavanceerde aanvallen detecteert, reageert op beveiligingsincidenten en de ontwikkeling van het risicolandschap voorspelt.

Kaspersky is compatible met:

  • Windows
  • Windows Server
  • Mac
  • iOS
  • Android

Kaspersky Lab behaalt consequent topscores in meer onafhankelijke tests dan alle andere leveranciers.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen met producten van Kaspersky Lab? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Up-to-date blijven?

Wil je op de hoogte worden gehouden over het laatste nieuws van Locosoft en de ontwikkelingen op het gebied van ICT? Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief!

Je gaat akkoord met onze voorwaarden.

© 2018 Locosoft B.V. Alle rechten voorbehouden | www.locosoft.nl | Disclaimer | Sitemap