Laatste kans? Gratis Windows 10
Home » Nieuws » Laatste kans? Gratis Windows 10
Laatste kans? Gratis Windows 10

Gratis upgraden naar Windows 10? Grijp je laatste kans!

17 januari 2018

In ons nieuwsartikel van vorig jaar omschreven wij dat er tot 31 december 2017 een gratis upgrade kan worden uitgevoerd van Windows 7 of 8.1 naar Windows 10.

Deze upgrademogelijkheid werd aangeboden voor gebruikers die zeggen dat ze van de toegankelijkheidsopties van het OS gebruik maken. Via deze webpagina kon je aangeven dat je gebruik maakt van 'ondersteunende technologieën', waarna er direct een .exe bestand gedownload kan worden waarmee de upgrade in gang gezet wordt.

Op de website staat weliswaar dat deze mogelijkheid beschikbaar is tot 31 december 2017, maar blijkbaar is de deadline alweer verschoven want er kan nog gewoon gebruik van worden gemaakt!

Windows 7 Starter, Windows 7 Home en Windows 8 krijgen een upgrade naar Windows 10 Home en Windows 7 Professional, Windows 7 Ultimate en Windows 8 Pro krijgen een upgrade naar Windows 10 pro.

Voor de 64-bits versie is een processor nodig van 1 GHz, 2 GB Ram-geheugen en 20 GB schijfruimte. Denk er wel even aan om een back-up te maken van persoonlijke bestanden. Ook al worden er geen compatibiliteitsproblemen verwacht, dat wil niet zeggen dat de upgradeprocedure altijd probleemloos zal verlopen!

Voor iedereen die betrokken is bij zakelijke ICT toepassingen

Ben je wel eens betrokken bij zakelijke ICT toepassingen of gewoon geïnteresseerd in ontwikkelingen op dit gebied?

Ontvang en lees dan één keer per maand de ICT nieuwsbrief om optimaal geïnformeerd te blijven.

akkoord icoon Je gaat akkoord met onze voorwaarden.

© 2018 Locosoft B.V. Alle rechten voorbehouden | locosoft.nl | Disclaimer | Sitemap

Support Client

Mail Support

Contact