Bereid je voor: einde ondersteuning voor Windows Server 2008
Home » Nieuws » Bereid je voor: einde ondersteuning voor Windows Server 2008
Bereid je voor op het einde van ondersteuning voor Windows Server 2008 (R2)

Bereid je voor op het einde van ondersteuning voor Windows Server 2008 (R2)

02 oktober 2018

Elk Windows product heeft een levenscyclus. De levenscyclus begint wanneer een product wordt uitgebracht en eindigt wanneer het product niet meer wordt ondersteund. Aan de hand van de belangrijkste datums in deze levenscyclus kun je beslissen wanneer je updates en upgrades moet uitvoeren of andere wijzigingen aan je software moet aanbrengen.

Op 14 januari 2020 wordt de ondersteuning voor Windows Server 2008 en 2008 R2 beëindigd. Dat betekent het einde van regelmatige beveiligingsupdates. Nu cyberaanvallen steeds geavanceerder en frequenter worden, kan het gebruik van applicaties en data over niet-ondersteunde versies aanzienlijke beveiligings- en compliance risico's opleveren. De productfamilie van 2008 was geweldig voor zijn tijd, maar we raden ten zeerste aan tijdig een upgrade uit te voeren naar de meest recente versie voor betere prestaties, efficiëntie en regelmatige beveiligingsupdates.

Het einde van de ondersteuningsmijlpaal is een geweldige kans om je applicaties en infrastructuur te transformeren en te profiteren van cloud computing en de nieuwste versies van SQL Server en Windows Server. We horen je denken: "2020 is nog zo ver weg, waarom zou ik me hier nu al druk over maken?". Het antwoord is simpel: wees voorbereid en wacht niet af.

Klaar om te migreren of wil je vrijblijvend advies? Neem contact op.

Voor iedereen die betrokken is bij zakelijke ICT toepassingen

Ben je wel eens betrokken bij zakelijke ICT toepassingen of gewoon geïnteresseerd in ontwikkelingen op dit gebied?

Ontvang en lees dan één keer per maand de ICT nieuwsbrief om optimaal geïnformeerd te blijven.

akkoord icoon Je gaat akkoord met onze voorwaarden.

© 2018 Locosoft B.V. Alle rechten voorbehouden | locosoft.nl | Disclaimer | Sitemap

Support Client

Mail Support

Contact