Bereid je voor: einde ondersteuning voor Windows 7
Home » Nieuws » Bereid je voor: einde ondersteuning voor Windows 7
Bereid je voor op het einde van ondersteuning voor Windows 7

Bereid je voor op het einde van ondersteuning voor Windows 7

24 oktober 2018

Enkele weken geleden schreven we over het einde van de ondersteuning voor Windows Server 2008 en Server 2008 R2. Maar dat is niet het enige product van Microsoft waarvan de ondersteuning op 14 januari 2020 stopt. Het veel gebruikte besturingssysteem Windows 7 krijgt na deze datum ook geen technische ondersteuning meer en geen automatische updates ter bescherming van je computer. Microsoft raadt dan ook ten zeerste aan over te stappen naar Windows 10 voor januari 2020 om te voorkomen dat je in een situatie komt waarin je service of ondersteuning nodig hebt die niet langer beschikbaar is.

Wat betekent het einde van ondersteuning voor mij?

Als je een computer hebt met Windows 7, ontvangt deze na 14 januari 2020 geen beveiligingsupdates meer. Hierdoor wordt je computer kwetsbaarder voor virussen en andere beveiligingsrisico's. Het is daarom belangrijk om naar een modern besturingssysteem te upgraden, zoals Windows 10. Hiermee ontvang je de laatste beveiligingsupdates die helpen om jou en je gegevens beter te beveiligen.

Maakt jouw bedrijf nog gebruik van computers met Windows 7? Locosoft kan helpen met een soepele overgang naar een moderner besturingssysteem zoals Windows 10. Neem contact met ons op om te beginnen.

Voor iedereen die betrokken is bij zakelijke ICT toepassingen

Ben je wel eens betrokken bij zakelijke ICT toepassingen of gewoon geïnteresseerd in ontwikkelingen op dit gebied?

Ontvang en lees dan één keer per maand de ICT nieuwsbrief om optimaal geïnformeerd te blijven.

akkoord icoon Je gaat akkoord met onze voorwaarden.

© 2018 Locosoft B.V. Alle rechten voorbehouden | locosoft.nl | Disclaimer | Sitemap

Support Client

Mail Support

Contact