Modern Workplace

Creëer je eigen slimme werkplekomgeving afgestemd op de behoefte van je gebruiker.

Als we kijken naar werkplekomgevingen van medewerkers, dan zijn hier een aantal verschillende invullingen aan te geven. In basis wordt vaak gedacht; mijn werkplek staat toch op mijn bureau? Dat klopt, maar vaak is het een vertrekpunt naar iets wat verderop staat. Windows Virtual Desktop is een voorbeeld van het centraal aanbieden van een desktopomgeving op het Microsoft Azure platform. Maar deze techniek kan ook prima gebruikt worden om nog een enkele legacy applicatie als een gepubliceerde App aan te bieden aan een gebruiker.

Indien wet- en regelgeving je dwingt om je data op te slaan in een afgeschermde omgeving, is het uiteraard ook mogelijk om te profiteren van de voordelen van een Private Cloud omgeving. Solid Partners biedt hierin de mogelijkheid om vanuit een eigen datacenteromgeving ICT diensten aan te bieden, zoals een Werkplek Online concept en eigen Applicatie servers, waarbij ook maatwerk tot de mogelijkheden behoort.

Aangezien veel applicaties tegenwoordig worden aangeboden als een SaaS oplossing (Software as a Service), mail wordt afgenomen vanuit Microsoft 365, bestanden op Sharepoint staan en er gebruik gemaakt wordt van vele online platformen om in te werken, hebben wij een Workspace omgeving ontwikkeld om jouw slimme werkplek optimaal in te richten en browser based te ontsluiten.

Nieuwe medewerkers werken vaak op verschillende plaatsen (kantoor, thuis, onderweg) en hebben eenvoudig toegang nodig tot alle applicaties, data en bedrijfsinformatie. Of het nu een intranet (SharePoint) omgeving is, of een dashboard met KPI informatie. Wij combineren de beste onderdelen tot een modern workplace die past bij de behoefte van de gebruiker.

Modern Workplace

Bekijk hieronder de verschillende werkplek diensten

Virtual Desktop

Remote Desktop omgeving vanuit Private of Public Cloud omgeving voor het op afstand benaderen van legacy applicaties.

Bekijk dienst

Workspace

Een simpele en gepersonaliseerde digitale werkplek die zich automatisch aanpast op iedere rol en omgeving, browserbased en device onafhankelijk.

Bekijk dienst

Microsoft 365

Transformeer de manier waarop je werkt met Microsoft 365 en Microsoft Teams, wees productief op elke locatie.

Bekijk dienst

Online Telefonie

Cloud telefonie oplossingen voor groot en klein. Inclusief integratie met CRM systemen voor efficient zakendoen.

Bekijk dienst

Device Management

Lokaal werken en centraal beheer van je devices verlaagt je kosten en verhoogt je beveiliging van je bedrijfsapplicaties en -data.

Bekijk dienst

IT Beheer on-site

Gepland beheer op locatie van Server omgevingen, netwerkinfrastructuur en/of werkplekken om systemen up-to-date te houden.

Bekijk dienst

IT Consultancy on-site

Ontwikkeling van je Cloud platform houdt niet op na de installatie maar is een “on-going” proces dat wij voor jou verzorgen met IT Consultancy onsite.

Bekijk dienst

Managed Computer Protection

Beveiliging van werkplekken, gaat verder dan alleen anti-virus. Moderne beveiliging van werkplekken is tegenwoordig een totaalpakket aan maatregelen.

Bekijk dienst

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

 

 

Hoofdvestiging

Maagdenburgstraat 10
7421 ZB Deventer
085 - 7921100
[email protected]


Copyright © 2020 - 2022​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden