Support Client Support Client
Mail Support Mail Support
Contact Contact Support
Systeem- & Netwerkbeheer

Systeem- & Netwerkbeheer

Home » Diensten » Systeem- & Netwerkbeheer

Gericht op continuïteit

ICT systemen goed onderhouden wordt een steeds grotere uitdaging door snelle ontwikkelingen en groeiende wensen van gebruikers. Daarnaast is systeembeheer cruciaal voor jouw organisatie. Je wil graag dat je systemen goed functioneren zonder dat dat zwaar op de organisatie drukt.

Pro-actief systeembeheer zorgt ervoor dat jouw systemen optimaal presteren en beschikbaar zijn. Geen zorgen meer over onderhoud, back-up, beveiliging en updates. De meeste beheersprocessen zijn geautomatiseerd en vinden in de achtergrond plaats terwijl je medewerkers ongestoord door kunnen werken.

Netwerkbeheer is zeker niet minder belangrijk. Of het nu gaat om bekabeld of draadloos netwerk, een goed netwerk is snel en altijd beschikbaar. Doordat er steeds meer werk in de cloud wordt verricht zijn organisaties ook steeds afhankelijker van een internet verbinding. Daarbij is een back-up vaak geen overbodige luxe.

Het beheer voor deze beide zaken in zijn geheel uitbesteden is tegenwoordig steeds voordeliger. Dat geldt eigenlijk voor ieder bedrijf. Er is minder personeel nodig en je hebt helemaal niets meer te maken met ICT problemen die zich bijvoorbeeld voordoen bij afwezigheid van een medewerker door bijvoorbeeld ziekte of vakantie. Eigenlijk levert het uitbesteden van uw systeembeheer alleen maar voordeel op.

Locosoft kan het volledige beheer verzorgen maar ook als kennis partner dienen voor een interne systeembeheerder. Locosoft kan bijvoorbeeld zorgen voor onderhoud, monitoring, netwerkproblemen of werkplekken.

© 2018 Locosoft B.V. Alle rechten voorbehouden | www.locosoft.nl | Disclaimer | Sitemap