Iedere dag een nieuwe deadline halen!

Iedere dag een nieuwe deadline halen!

Van Weeghel Doppenberg Kamps notarissen

Wij zijn een van de grotere zelfstandige notariskantoren in Oost Nederland en zijn gevestigd in Doetinchem. Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen heeft tevens een apart label voor basale notariële dienstverlening onder de naam basisnotarissen.nl. Basisnotarissen.nl is eveneens gevestigd in Doetinchem.

In totaal zijn wij met ongeveer 35 medewerkers binnen de organisatie werkzaam. Het kantoor telt negen juristen, waarvan vier notarissen.

Business case

Als notaris wil je bezig zijn met je kanten en je juridische adviezen en niet met ICT. Toch ben je wel afhankelijk van je ICT omgeving, als het gaat om je bereikbaarheid en je primaire processen. VWDK notarissen maakt gebruik van de applicatie Quantaris voor het ondersteunen van het primaire notariële proces. De applicatie wordt gehost bij Solid Partners in haar Datacenter in Nederland voor een maximale beschikbaarheid en veiligheid van onze clientgegevens.

Mary Ann Schoppema

Senior Office Manager

Van Weeghel Doppenberg Kamps notarissen is een van de grotere zelfstandige notariskantoren in Oost Nederland. Als notaris gaat het om het leveren van je juridische diensten “just-in-time” en werk je iedere dag om je deadline te halen. Daarbij is een zorgeloze ICT van essentieel belang. Voor onze bereikbaarheid en onze online werkplek maken wij gebruik van de ICT diensten van Solid Partners om onze klanten goed van dienst te zijn.

Oplossing

Sinds jaar en dag maken wij gebruik van de Cloud diensten van Solid Partners. Voor onze telefonisch bereikbaarheid maken wij gebruik van het Online Telefonie Platform OneSpace. Hierdoor zijn wij niet alleen op kantoor bereikbaar, maar indien gewenst ook vanaf een thuiswerkplek. Het telefonie platform kent een integratie met onze applicatie Quantaris. Deze Applicatie wordt gehost en beheerd door Solid Partners. Voor onze medewerkers is de ICT omgeving beschikbaar via een Remote Desktop omgeving. Deze hybride vorm van Cloud based werken, wordt aangevuld met Exchange Online vanuit het Microsoft 365. Op deze manier zorgt Solid Partners dat wij het beste van alle Cloud platformen samenvoegen tot een geheel.

Resultaat

Doordat wij onze volledige ICT als diensten afnemen bij Solid Partners, hoeven wij ons niet druk te maken over de afstemming van de diverse diensten, het onderhoud en het beheer. Solid Partners is voor onze medewerkers bereikbaar als het gaat om eerste lijns ondersteuning bij verstoringen. Het Managed Services Team monitort onze ICT omgeving 24/7, voert patches en updates uit, zodat wij veilig kunnen blijven werken. Ook het back-up proces is voor ons van essentieel belang, omdat wij dagelijks werken aan juridische stukken die getekend zijn, waarbij wij een bewaarplicht hebben tot 20 jaar. Door de integratie tussen ons telefonie platform en onze applicatie kunnen wij nog efficienter werken en helpt dit de klantgerichtheid op een hoger plan te tillen. In de nabije toekomst zullen wij nog meer gebruik gaan maken van digitale middelen om de customer experience verder te vergroten.

Gebruikte diensten

Virtual Desktop

Remote Desktop omgeving vanuit Private of Public Cloud omgeving voor het op afstand benaderen van legacy applicaties.

Bekijk dienst

Microsoft 365

Transformeer de manier waarop je werkt met Microsoft 365 en Microsoft Teams, wees productief op elke locatie.

Bekijk dienst

Virtual Server

Virtuele servers voor elke willekeurige toepassing uitbesteden in een Public of Private Cloud.

Bekijk dienst

Online Telefonie

Cloud telefonie oplossingen voor groot en klein. Inclusief integratie met CRM systemen voor efficient zakendoen.

Bekijk dienst

Managed Online Back-up

Stel je data veilig in de Cloud en laat deze dagelijks controleren. Voorkom daarmee verlies van je data!

Bekijk dienst

Managed Spamfilter

Bescherm je medewerkers tegen ongewenste mail om productiviteit en veiligheid te verhogen.

Bekijk dienst

IT Consultancy on-site

Ontwikkeling van je Cloud platform houdt niet op na de installatie maar is een “on-going” proces dat wij voor jou verzorgen met IT Consultancy onsite.

Bekijk dienst

Managed Firewall

Houdt de digitale voordeur van je netwerk up-to-date door het beheer van je firewall uit te besteden.

Bekijk dienst

Authenticatie in 2 stappen

Versterk je toegangsbeveiliging met 2FA. Naast een standaard inlognaam en wachtwoord een extra stap om je applicaties en organisatie data beter te beschermen.

Bekijk dienst

Managed Internet Acces

Managed Internet Access op basis van verschillende Internet Providers via een centraal aanspreekpunt bij Solid Partners.

Bekijk dienst
 

 

Hoofdvestiging

Maagdenburgstraat 10
7421 ZB Deventer
085 - 7921100
[email protected]


Copyright © 2020 - 2022​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden