Onze catalogus volledig digitaal

Onze catalogus volledig digitaal

Transferro

Transferro B.V. is ontstaan nadat een klein aantal innovatieve ondernemers in 1973 hun krachten bundelde. Door de jaren heen is Transferro uitgegroeid van inkooporganisatie tot full-service marketingorganisatie voor bedrijven die ijzerwaren en gereedschappen verhandelen. De aangesloten vakzaken en grossiers pakken via Transferro hun inkoop, verkoop, logistiek en automatisering zo efficiënt mogelijk aan. Transferro behartigt hun belangen door actieve ondersteuning, het geven van bruikbare adviezen en het aanreiken van succesvolle marketinginstrumenten. Omvang en kwaliteit maken de Transferro een factor van betekenis in de Nederlandse markt van ijzerwaren, gereedschappen en bouwbeslag.

Business case

Transferro biedt leden volop ondersteuning in de marketing en promotie van hun bedrijf. Denk hierbij aan brochures, folders, advertenties, persberichten, instore en online promotie. Daarnaast organiseert Transferro regelmatig bijeenkomsten en trainingen voor de leden. Op deze manier houden wij de productkennis up-to-date en worden nieuwe vaardigheden ontwikkelt die weer toepasbaar zijn in de shops. Om alles in goede banen te leiden waren wij op zoek naar een omgeving waar de leden alle informatie kunnen vinden die zij nodig hebben. Door de explosieve groei die Transferro doormaakt was er behoefte aan een schaalbaar en flexibel platform.

Johan Wichgers

ICT Manager

Deskundigheid, brede kennis en het proactief meedenken maakt Solid Partners de perfecte aanvulling voor de ICT afdeling van Transferro.

Oplossing

Solid Partners heeft voor Transferro een portaal ontwikkelt waarin leden inzage hebben in onder andere de volledige catalogus (ruim 1,6 miljoen artikelen) en de daarbij behorende voorraden. Zij kunnen zelfs prijzen van concurenten opvragen binnen het portaal. Daarnaast kunnen zij hier bijvoorbeeld het nieuws bekijken, bestellingen plaatsen, orderstatussen opvragen maar ook pakbonnen en facturen inzien. Het portaal handeld gemiddeld per dag zo'n twee tot drie miljoen verzoeken af met uitschieters richting de vijf miljoen.

Resultaat

Het portaal van Transferro biedt haar leden de mogelijkheid om alle zaken die betrekking hebben op de samenwerking met Transferro in één portaal te bekijken. Dit biedt veel toegevoegde waarde voor zowel Transfero als de leden. Het zorgt voor een stuk efficiëntie, versoepelt processen en ontzorgt beide partijen.

Gebruikte diensten

Virtual Server

Virtuele servers voor elke willekeurige toepassing uitbesteden in een Public of Private Cloud.

Bekijk dienst

Co-locatie

Je eigen ICT hardware nog niet afgeschreven, maar wel profiteren van een Cloud migratie.

Bekijk dienst

Managed Online Back-up

Stel je data veilig in de Cloud en laat deze dagelijks controleren. Voorkom daarmee verlies van je data!

Bekijk dienst

PallShop

Webshops bouwen en integreren met een PIM en/of ERP pakket behoort bij ons tot de mogelijkheden voor efficiënt online zakendoen.

Bekijk dienst

PallPortal

Verbeter je communicatie met klanten via een klantportaal. Eenvoudig te bouwen tegen diverse ERP / CRM pakketten.

Bekijk dienst

Integration Services

Integratie is het slim omgaan met data en het koppelen van systemen om meer efficiency te halen uit iedere organisatie.

Bekijk dienst
 

 

Hoofdvestiging

Maagdenburgstraat 10
7421 ZB Deventer
085 - 7921100
[email protected]


Copyright © 2020 - 2022​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden