Een maatschappelijk betrokken kantoor

Een maatschappelijk betrokken kantoor

Smith Boeser van Grafhorst

Smith Boeser van Grafhorst notarissen is een ervaren en kennisintensief notariskantoor in Haarlem. Het kantoor heeft een specialisatie in familierecht, nalatenschappen, estate planning, ondernemingsrecht en onroerend goed. Door de maatschappelijke betrokkenheid blijven zij continu mee gaan met nieuwe ontwikkelingen. Vandaar dat zij actief zijn met levenstestamenten, digitale kluizen en mediation.

Smith Boeser van Grafhorst notarissen heeft al jaren een duidelijke focus op efficiency en geautomatiseerde processen. Daarmee loopt het kantoor voorop onderscheidt zich daarmee in de markt. Ze worden daarmee al jaren geprezen om de veelzijdigheid in specialisme, praktische ervaring en kwaliteit. Dit resulteert in ruime kennis en deskundigheid. Een Full-Service kantoor waar u van harte welkom bent voor al uw vragen. Zakelijk of particulier, de medewerkers van Smith Boeser van Grafhorst notarissen staan u graag te woord.

Business case

Als notariskantoor ben je afhankelijk van je ICT om dagelijks je deadline te halen. Daarbij vertrouwen wij op een ICT partner die ons helpt in het geven van advies, het uitrollen van ICT diensten, maar zeker net zo belangrijk met een goede ServiceDesk die dagelijks voor je klaar staat bij het verhelpen van verstoringen of het beantwoorden van je vragen. Solid Partners levert als totaal ICT leverancier alle mogelijke oplossingen, zodat je 1 contactpersoon hebt voor al je ICT vraagstukken.

Oplossing

Naast het kantoor op de Julianalaan, bevindt zich een tweede kantoor in Haarlem aan de Oudeweg waar door middel van het concept 'Nu.notarissen' wordt geboden. Dit betreft een modern, laagdrempelig notariskantoor, wat zich vooral toelegt op de 'rechttoe-rechtaan' zaken van particulieren en ondernemers, ook wel aangeduid als 'basis' of 'standaard'.

Daarbij wordt gebruik gemaakt van – voor een notariskantoor! – geavanceerde hulpmiddelen als internetnotariaat (waarbij je jouw dossier on-line kunt volgen), beeldschermen, i-pads, sms, facebook, twitter en dergelijke.

Resultaat

Solid Partners is er als ICT dienstverlener trots op om een bijdrage te leveren aan deze voorsprong op techniek door de totale kantoorautomatisering voor Smith Boeser van Grafhorst notarissen en Nu.notarissen aan te bieden vanuit een Private Cloud omgeving. Alle medewerkers op het kantoor maken gebruik van de flexibiliteit om vanaf iedere willekeurige locatie te kunnen werken, ook binnen de branche applicatie Quantaris.

Binnen de groep ‘Internetnotariaat, waar kantoren zijn aangesloten die in techniek graag voorop lopen, verzorgt Solid Partners voor diverse leden inmiddels de kantoorautomatisering vanuit de Cloud.

Gebruikte diensten

Virtual Desktop

Remote Desktop omgeving vanuit Private of Public Cloud omgeving voor het op afstand benaderen van legacy applicaties.

Bekijk dienst

Virtual Server

Virtuele servers voor elke willekeurige toepassing uitbesteden in een Public of Private Cloud.

Bekijk dienst

Managed Spamfilter

Bescherm je medewerkers tegen ongewenste mail om productiviteit en veiligheid te verhogen.

Bekijk dienst

Authenticatie in 2 stappen

Versterk je toegangsbeveiliging met 2FA. Naast een standaard inlognaam en wachtwoord een extra stap om je applicaties en organisatie data beter te beschermen.

Bekijk dienst
 

 

Hoofdvestiging

Maagdenburgstraat 10
7421 ZB Deventer
085 - 7921100
[email protected]


Copyright © 2020 - 2022​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden