Gewoon goed geregeld!

Gewoon goed geregeld!

Smalbraak

Met inmiddels meer dan 50 jaar ervaring is Smalbraak Notarissen hét notariskantoor in het hart van Deventer. In 1961 gestart door Mr. Smalbraak en daarna door vele specialisten opgevolgd, waarbij persoonlijke aandacht altijd hoog in het vaandel staat.

Smalbraak Notarissen wordt al jaren geprezen om de veelzijdigheid in specialisme, praktische ervaring en kwaliteit. Dit resulteert in ruime kennis en deskundigheid. Een Full-Service kantoor met 2 notarissen, 3 kandidaat notarissen, 5 juristen en 15 ondersteunende werknemers. U bent van harte welkom op het kantoor voor al uw vragen. Zakelijk of particulier, de medewerkers van Smalbraak Notarissen staan u graag te woord.

Business case

Het faciliteren van de ICT diensten vanuit de Cloud is voor Smalbraak notarissen van primair belang. De primaire applicatie die gebruikt wordt voor de dagelijkse processen is Quantaris. Deze applicatie wordt gehost door Solid Partners en via een Werkplek Online aangeboden aan de medewerkers. Deze Werkplek Online omgeving zorgt voor een Cloud based veilige desktop omgeving die niet alleen vanaf kantoor te benaderen is, maar ook vanuit huis. Het geeft een veilig gevoel dat onze ICT dienstverlener dagelijks de monitoring verzorgd van onze ICT omgeving en de data veilig in een Private Cloud omgeving beschikbaar is achter een Remote Desktop omgeving.

Jeroen Prinsen

Notaris

Voor het uitwerken van onze juridische adviezen zijn wij afhankelijk van onze ICT systemen. Solid Partners levert onze Werkplek Online omgeving vanuit haar Private Cloud en host onze applicatie Quantaris. Ook de lokale ICT systemen worden door Solid Partners geleverd en afgestemd op het Cloud platform. Vanuit onze 2 vestigingen (Smalbraak en Basisnotarissen) maken wij efficiënt gebruik van onze ICT oplossingen.

Oplossing

Vanuit haar Private Cloud omgeving, in het Tier 3 Datacenter in Apeldoorn bied Solid Partners haar ICT diensten aan. In ons geval houdt dit in dat wij bij Solid Partners onze centrale Desktop omgeving hebben opgenomen en de opslag van onze documenten. Ook wordt hier de applicatie Quantaris gehost op de dienst Virtual Server. Deze omgeving is volledig in beheer bij Solid Partners, die de patches en updates verzorgd, maar ook de dagelijkse controle uitvoert van de back-up. De dienst wordt aangevuld met een Exchange server voor de communicatie met onze klanten.

Resultaat

Door de ICT volledig uit te besteden hebben wij een partner waar wij op terug kunnen vallen, Solid Partners! Solid Partners levert niet alleen onze Cloud diensten, maar zorgt ook voor de monitoring, het beheer en de ondersteuning bij incidenten of het beantwoorden van technische en functionele vragen. Een team van ICT specialisten is dagelijks bezig met onze ICT omgeving, zodat wij bezig kunnen zijn met onze primaire taken, het verzorgen van juridisch advies aan onze clienten. Ook als het gaat om de AVG draagt Solid Partners bij aan het beveiligen van onze bestanden. Een Partner die ISO 27001 gecertificeerd is, is hierbij van essentieel belang. Je weet dat je data in vertrouwde handen is. Gewoon Goed Geregeld!

Gebruikte diensten

Virtual Desktop

Remote Desktop omgeving vanuit Private of Public Cloud omgeving voor het op afstand benaderen van legacy applicaties.

Bekijk dienst

Virtual Server

Virtuele servers voor elke willekeurige toepassing uitbesteden in een Public of Private Cloud.

Bekijk dienst

Managed Spamfilter

Bescherm je medewerkers tegen ongewenste mail om productiviteit en veiligheid te verhogen.

Bekijk dienst

Authenticatie in 2 stappen

Versterk je toegangsbeveiliging met 2FA. Naast een standaard inlognaam en wachtwoord een extra stap om je applicaties en organisatie data beter te beschermen.

Bekijk dienst
 

 

Hoofdvestiging

Maagdenburgstraat 10
7421 ZB Deventer
085 - 7921100
[email protected]


Copyright © 2020 - 2022​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden