Totaaloplossingen in koudetechniek

Totaaloplossingen in koudetechniek

PS Koeltechniek

Met een zeer ruime ervaring is PS Koeltechniek Deventer B.V. de expert als het gaat om koudetechniek en klimaatbeheersing. De innovatieve systemen van deze Deventer onderneming sluiten perfect aan op de eisen en wensen van iedere afnemer.

Of het nu gaat om een enkele ruimte of een zeer complexe omgeving, PS Koeltechniek beheerst het allemaal en realiseert voor elke toepassing een passende koel- of klimaatinstallatie. Met uitsluitend topmerken uit de airconditioningbranche wordt een prettige leef- en werkklimaat klimaat gerealiseerd dat voldoet aan de Arbo-wetgeving. Zo weet je zeker dat je investering zich dubbel en dwars terugbetaald.

Business case

Sinds 2001 zijn wij de ICT partner van PS Koeltechniek. Na jarenlang een lokaal netwerk met beheer wilde PS Koeltechniek graag naar de Cloud. Het plaatsen van een fysieke server, de noodzaak tot het aanschaffen van nieuwe werkstations en het niet in huis hebben van IT kennis maakte het voor PS Koeltechniek minder aantrekkelijk om intern te blijven automatiseren.

Besparing was een ander punt van aandacht. Naast de besparing op stroomkosten is er geen investering meer nodig in een server omgeving en licenties. Onze ICT omgeving kan meeschalen met onze organisatie en maakt PS Koeltechniek flexibel

Hans van Zuidam

Algemeen directeur

Dagelijks verzorgt PS Koeltechniek de uitlevering en inrichting van nieuwe Koelinstallaties en klimaatbeheersing. Zowel voor de levering als voor de Service afhandeling is ICT voor ons van cruciaal belang om onze klanten van dienst te zijn. Wij vertrouwen daarbij op de Private Cloud omgeving van Solid Partners, waar onze applicatie Syntess wordt gehost en deze toegankelijk is via onze Werkplek Online omgeving.

Oplossing

In 2019 hebben wij PS Koeltechniek gemigreerd naar onze vernieuwde cloudoplossing Werkplek Online. Met Werkplek Online krijgen de medewerkers van PS Koeltechniek flexibele toegang tot de centrale omgeving. Het maakt niet uit welk type cliënt de medewerker gebruikt en op welke locatie de medewerker zich begeeft. De private cloud oplossing is in combinatie met Office 365 geïnstalleerd. Ook wordt applicatie Syntess gehost op het platform van Solid Partners voor een optimale beschikbaarheid van onze gegevens.

Er wordt gebruik gemaakt van een encrypted intern SSL verbinding waardoor er versleuteling plaatsvindt. Daardoor is de veiligheid gewaarborgd.

Resultaat

Sinds PS Koeltechniek in de cloud werkt heeft het geen omkijken meer naar de ICT backoffice. Solid Partners doet het beheer van de gehele omgeving. Geen omkijken meer naar de back-up, geen angst meer om achter te lopen met patches en updates of de virurscanner. Mocht een medewerker toch een vraag hebben dan staat onze professionele servicedesk voor ze klaar.

Dit alles is vast gelegd in een SLA waardoor er geen verassingen achteraf zijn. Er zijn geen financiële verassingen meer wat zorgt voor goede beheersbaarheid van de IT kosten.

Gebruikte diensten

Virtual Desktop

Remote Desktop omgeving vanuit Private of Public Cloud omgeving voor het op afstand benaderen van legacy applicaties.

Bekijk dienst

Microsoft 365

Transformeer de manier waarop je werkt met Microsoft 365 en Microsoft Teams, wees productief op elke locatie.

Bekijk dienst

Virtual Server

Virtuele servers voor elke willekeurige toepassing uitbesteden in een Public of Private Cloud.

Bekijk dienst

DNS Beheer

Je domeinnaam in vertrouwde handen, incl beheer van je DNS records. Zorg voor je veiligheid van je digitale identiteit.

Bekijk dienst

Managed Spamfilter

Bescherm je medewerkers tegen ongewenste mail om productiviteit en veiligheid te verhogen.

Bekijk dienst

Managed Computer Protection

Beveiliging van werkplekken, gaat verder dan alleen anti-virus. Moderne beveiliging van werkplekken is tegenwoordig een totaalpakket aan maatregelen.

Bekijk dienst
 

 

Hoofdvestiging

Maagdenburgstraat 10
7421 ZB Deventer
085 - 7921100
[email protected]


Copyright © 2020 - 2022​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden