Samenwerken op het veld en erbuiten!

Samenwerken op het veld en erbuiten!

Go Ahead Eagles

Go Ahead werd op 2 december 1902 opgericht als Be Quick. Bij de toetreding tot de NVB in 1905 werd de club verplicht zijn naam te veranderen, en deed dat in Go Ahead. Op 31 juli 1971, bij de splitsing van de amateur- en de proftak, werd op voorspraak van toenmalig trainer-coach Barry Hughes, de toevoeging Eagles achter de naam gevoegd. Go Ahead Eagles is een club met een rijke historie en speelt in het meest nostalgische stadion van Nederland "Home of Football".

Business case

Daar waar het in 2003 startte bij Go Ahead Eagles met het automatiseren van de kantoor administratieve processen, zien wij dat ICT zijn intrede volledig heeft gedaan bij een betaald voetbal organisatie. Op het veld (performance & beelden), ticketing (kaartverkoop) en Commercie (sponsors), fanshop en ga zo maar door. Samenwerking wordt steeds belangrijker en dit heeft Solid Partners mede mogelijk gemaakt voor de introductie van Microsoft 365. Doordat wij nu samenwerken vanuit Microsoft Teams verhoogd dit de efficiency en klanttevredenheid. Met als doel om te zorgen dat uiteindelijk promotie naar het hoogste niveau haalbaar is en iedereen binnen Go Ahead Eagles hier klaar voor is. Presteren doe je namelijk niet alleen op het veld!

Ron Janssen

Operations supervisor

Go Ahead Eagles maakt als sinds 2003 gebruik van de ICT dienstverlening van Solid Partners. Solid Partners helpt ons om onze beleidsvraagstukken te vertalen naar ICT oplossingen. Daarnaast zijn ze onze steun en toeverlaat als het gaat om de ICT diensten en dienstverlening. Niet alleen tijdens wedstrijden, waar IT steeds belangrijker wordt, maar ook door de week.

Oplossing

Go Ahead Eagles is gemigreerd naar Microsoft 365. Door te werken vanuit de Cloud is het mogelijk om vanuit Teams eenvoudig onderling samen te werken met de afdelingen, data te delen en sneller te communiceren. Na de inrichting is er een training gegeven aan alle medewerkers om zo sneller gebruik te gaan maken van de middelen die voorhanden zijn. De werkplekken worden beheerd vanuit Intune/AutoPilot zodat werkplek beheer tot een minimum wordt beperkt en de medewerker altijd prettig kan werken op een veilige werkplek. Ook de domeinnaam en het beheer hiervan is in handen van Solid Partners. Zowel op stategisch niveau wordt er meegedacht om businessdoelstellingen te vertalen naar passende ICT oplossingen. Operationeel ondersteunt Solid Partners ons met een prima ServiceDesk!

Resultaat

Door onze ICT dienstverlening uit te besteden aan Solid Partners, kunnen wij als Betaald Voetbal Organisatie totaal focussen op waar wij goed in zijn. Primair is dit uiteraard het neerzetten van een goed resultaat op de voetbalmat aan de Vetkampstraat. Maar dit kan uiteraard niet zonder een totale organisatie. De Technische Staf is voorzien van ICT middelen om analyses te kunnen doen Ticketing kan zich volledig focussen op de kaartverkoop. Commercie op de relatie met haar sponsoren. Zo is iedere schakel binnen de BVO van essentieel belang om uiteindelijk te werken aan promotie naar de Eredivisie.

Gebruikte diensten

Microsoft 365

Transformeer de manier waarop je werkt met Microsoft 365 en Microsoft Teams, wees productief op elke locatie.

Bekijk dienst

Managed Online Back-up

Stel je data veilig in de Cloud en laat deze dagelijks controleren. Voorkom daarmee verlies van je data!

Bekijk dienst

DNS Beheer

Je domeinnaam in vertrouwde handen, incl beheer van je DNS records. Zorg voor je veiligheid van je digitale identiteit.

Bekijk dienst

Managed Spamfilter

Bescherm je medewerkers tegen ongewenste mail om productiviteit en veiligheid te verhogen.

Bekijk dienst

Device Management

Lokaal werken en centraal beheer van je devices verlaagt je kosten en verhoogt je beveiliging van je bedrijfsapplicaties en -data.

Bekijk dienst

Authenticatie in 2 stappen

Versterk je toegangsbeveiliging met 2FA. Naast een standaard inlognaam en wachtwoord een extra stap om je applicaties en organisatie data beter te beschermen.

Bekijk dienst

Managed Computer Protection

Beveiliging van werkplekken, gaat verder dan alleen anti-virus. Moderne beveiliging van werkplekken is tegenwoordig een totaalpakket aan maatregelen.

Bekijk dienst
 

 

Hoofdvestiging

Maagdenburgstraat 10
7421 ZB Deventer
085 - 7921100
[email protected]


Copyright © 2020 - 2022​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden