overlocosoftpagina

Wat doen we?

Locosoft levert dagelijks hardware, software, service en support. Alle oplossingen die u nodig heeft voor een geschikte ICT omgeving. Van standaard producten of diensten tot volledig maatwerk. Ons doel is om onze klanten een totaaloplossing te bieden voor hun ICT omgeving, om ze op dit gebied volledig te ontzorgen en continuïteit te bieden.

 

Portfolio-Internet

Over-ons

Al 21 jaar levert Locosoft B.V. ICT producten en diensten aan het MKB. Van deze ervaring maakt Locosoft nog dagelijks gebruik door waarde toe te voegen aan haar klanten. Locosoft gelooft in een warme samenwerking en wie zoekt naar automatisering, doet dat met oog voor de langere termijn. U zoekt dus geen leverancier, maar een partner. Locosoft streeft er altijd naar om langdurige relaties op te bouwen met zijn afnemers, met als doel om samen te groeien. 

 

  • Betrouwbaarheid - Op Locosoft kunt u altijd bouwen. Wij zijn al ruim 20 jaar een betrouwbare partner voor onze klanten. Wij laten onze klanten nooit in de steek en maken af waar we aan beginnen.
  • Openheid - Goede, open en eerlijke communicatie is essentieel om een lange relatie op te bouwen. Dat geldt binnen ons eigen team, maar zeker ook richting de klant. 
  • Flexibel - Door ons flexibel op te stellen, zijn wij in staat aanpassingen adequaat door te voeren wanneer een situatie plotseling veranderd. 
  • Innovatie - Trends en ontwikkelingen gaan snel, zeker in de ICT. Wij zijn constant vernieuwend bezig om onze klanten de nieuwste producten te kunnen bieden. 
  • Kennis - Om onze klanten steeds de beste oplossingen te blijven bieden in de snel ontwikkelende markt van ICT is up-to-date kennis een vereiste. Daarom besteden we bij Locosoft veel tijd en geld in het opleiden van medewerkers. 

 

Bij Locosoft werken enthousiaste professionals met jarenlange ervaring op het gebied van ICT.

Van maatwerkapplicaties, hosting/webhosting, mobiel werken, migratiediensten tot supportdiensten.

 

 

 

 

© 2018 Locosoft B.V. Alle rechten voorbehouden | www.locosoft.nl