RetSoft Archief

Nieuws

Op de hoogte blijven? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste Locosoft nieuws als eerste in uw mailbox.


RetSoft Archief 07-08-2017

Een digitaal Archief levert u al snel een flinke kostenbesparing op. U betaalt slechts een klein gedeelte van de kosten van een fysiek archief en u bespaart op de kosten van het personeel dat voorheen het fysieke archief op orde hield. Daarnaast zijn documenten niet meer vatbaar voor diefstal en brand, waardoor uw documenten gegarandeerd bewaard blijven. 

 

Met RetSoft Archief ontwerpt u in een handomdraai een digitaal archief waarin zowel gescande als digitale documenten kunnen worden opgeslagen. Zo ontstaat een geordend, doorzoekbaar archief. 

 

De slimme opslag- en zoekmethode zorgt ervoor dat uw digitale archief vanaf elke PC in het netwerk razendsnel te raadplegen is. De documenten binnen RetSoft Archief zijn goed beveiligd, zowel tegen kwijtraken als tegen ongeoorloofde toegang. 

 

Complete oplossing

RetSoft Archief is een complete archief oplossing waarin zowel gescande als digitale documenten (zoals e-mail, PDF, Office-documenten, etc.) gezamenlijk worden opgeslagen. RetSoft Archief stelt de gebruiker in staat snel en flexibel een overzichtelijk archief in te richten. In de Expert versie van RetSoft Archief kunnen lees- en bewerkrechten indien gewenst per gebruiker worden vastgelegd. 

 

Razendsnel en efficiënt

Met de professionele OCR techniek (tekstherkenning) worden alle documenten opvraagbaar gemaakt over de gehele inhoud van het document. Zo kunnen documenten worden opgezocht middels ieder woord dat hierop voorkomt. Er wordt automatisch gezocht in zowel gescande als digitale documenten. Alle gevonden documenten worden getoond in één overzicht, met de meest relevante bovenaan. Documenten kunnen worden geprint of met één druk op de knop per e-mail worden verzonden. 

 

Hybride Cloud

RetSoft Archief biedt met een simpele muisklik de mogelijkheid om delen van het archief in de Cloud te zetten. Hiermee kan eenvoudig en veilig het archief toegankelijk gemaakt worden voor werken op afstand. Welke documenten dit zijn en wie er toegang toe hebben kan volledig zelf worden bepaald. 

 

Office- en Outlook-integratie

Met één muisklik kunnen Office-documenten naar RetSoft Archief worden overgebracht. Ook kunnen eenvoudig alle relevante e-mails inclusief de bijlagen vanuit alle gangbare e-mailprogramma's in RetSoft Archief opgenomen worden. 

 

Schaalbare oplossing voor elke branche 

RetSoft Archief is uniek vanwege zijn brede inzetbaarheid. Van ZZP'er met een bescheiden archief tot grote organisaties met complexe archiveerprocessen is RetSoft Archief al jarenlang succesvol in te zetten. Door de vele mogelijkheden die RetSoft Archief biedt en de bescheiden prijsstelling kent het pakket een zeer goede prijs-/prestatieverhouding. 

 

Voordelen

  • Efficiënt documentbeheer
  • Besparing ten opzichte van een fysiek archief (ruimte en medewerkers) 
  • Besparing op kosten voor het kopiëren en fysiek verzenden van documenten
  • Altijd de juiste en meest recente versie van een document beschikbaar
  • Sneller terugzoeken en opvragen van relevante informatie
  • Meerdere medewerkers kunnen gelijktijdig hetzelfde document inzien 
  • Eenvoudig en veilig delen van bedrijfsinformatie 
  • Een back-up van uw belangrijke bedrijfsinformatie 

 

Interesse? Neem contact met ons op voor een gratis proefversie of een afspraak!

 

 


Terug naar overzicht Terug naar vorige pagina

© 2018 Locosoft B.V. Alle rechten voorbehouden | www.locosoft.nl