Affinity ERP Software- Optionele modules

Nieuws

Op de hoogte blijven? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste Locosoft nieuws als eerste in uw mailbox.


Affinity ERP Software - Optionele modules 20-03-2017

Affinity is speciaal ontwikkeld voor de houtbranche en ondersteunt u in uw bedrijfsprocessen, geeft u inzicht in uw gehele bedrijfsvoering en zorgt voor een efficiënte afwikkeling van uw aanvragen en orders. Een uitgebreid basispakket is voor u beschikbaar, dat naar behoefte is aan te vullen met de voor u belangrijke optionele modules.

 

Onderstaande optionele modules zijn op dit moment beschikbaar:

 

Document scannen

Met onze scanmodule creëert u een digitaal archief waarin zowel gescande als digitale documenten kunnen worden opgeslagen. De documenten kunnen overal in het bedrijf opgevraagd worden.

 

Magazijn scannen

Het verzamelen van artikelen om orders compleet te krijgen kan worden geoptimaliseerd door onze order picking module. Met handscanners of scanners op de heftruck worden orders gelopen in het magazijn. Affinity zal een looproute bepalen om zo efficiënt mogelijk meerdere orders tegelijk op te halen.

 

Xelion VoIP

De afkorting VoIP staat voor Voice over IP. Dit betekent kort uit de bocht bellen over een computernetwerk zoals internet. Bij gebruik van VoIP is niet langer een analoge of digitale telefoonlijn nodig en kan er naast spraak ook andere digitale informatie worden meegezonden. VoIP is mogelijk op vaste telefoons, computers, laptops en smartphones. Uw adresboek is altijd up-to-date en binnen handbereik op uw apparaten.

Gesprekken kunnen worden opgenomen en rustig terug te luisteren.

Het is mogelijk om Xelion te verbinden met Affinity. Dit maakt het mogelijk om te bellen vanuit Affinity, klantgegevens naar voren te laten komen bij een inkomend gesprek en gesprekken kunnen gekoppeld worden.

 

Webshop

Het doel van de webshop is om producten en/of diensten te presenteren. Het concept is bedoeld voor de particuliere markt. Iedereen kan producten bestellen vanuit deze shop. De webshop staat in koppeling met Affinity waardoor producten automatisch op de webshop kunnen worden geplaatst en orders automatisch binnenkomen in Affinity.

 

Probeer onze webshop hier uit om een beeld te krijgen van deze aanvullende module:

Gebruikersnaam: demo@locosoft.nl
Wachtwoord: demodemo

 

Bestelportaal

Het bestelportaal vervult een grotere rol en wordt vaak ingezet voor de zakelijke markt. Het bestelportaal is gekoppeld met de financiële- en handelsadministratie in Affinity. Hierdoor wordt real time informatie uit Affinity getoond zoals kopiedocumenten, orderhistorie, openstaande posten, prijsafspraken en vooraadinformatie.

 

 

Probeer ons bestelportaal hier uit om een beeld te krijgen van deze aanvullende module:

Gebruikersnaam: demo@locosoft.nl
Wachtwoord: demodemo

 

Connect

Locosoft Connect is een cloud dienst, welke het transport van elektronische berichten op basis van XML code tussen handelspartners verzorgt en bewaakt. Door de ondersteuning van meerdere standaarden kunnen berichten zoals facturen, pakbonnen en orders, eenvoudig tussen bedrijven uitgewisseld worden en hoeven deze niet opnieuw geboekt of ingevoerd te worden.

 

Interesse?

Bent u actief in de houtbranche en wilt u meer informatie over Affinity of een demonstratie? 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te bekijken wat onze software voor uw organisatie kan betekenen. 


Terug naar overzicht Terug naar vorige pagina

© 2018 Locosoft B.V. Alle rechten voorbehouden | www.locosoft.nl