Moderne, betrouwbare back-up zonder de kosten en complexiteit

Nieuws

Op de hoogte blijven? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste Locosoft nieuws als eerste in uw mailbox.


Moderne, betrouwbare back-up zonder de kosten en complexiteit 09-03-2018

Met online back-up hoeft u zich geen zorgen meer te maken of uw gegevens wel veilig opgeslagen zijn in een back-up. Iedere dag worden er automatisch reservekopieën van uw servers, applicaties, werkstations en kritische bedrijfsdocumenten gemaakt. 

 

Online back-up SolarWinds

De online back-up service van SolarWinds is een moderne, cloud-gebaseerde back-up service. Ontworpen om de kosten en de complexiteit van back-ups te verminderen zonder snelheid en betrouwbaarheid op te offeren. 

 

Met deze eenvoudige, krachtige en betaalbare service gaan uw back-ups rechtstreeks naar een speciaal gebouwde private cloud. Het geavanceerde systeem voert back-ups (en recovery's) van zelfs de grootste servers snel en efficiënt uit. 

 

Recovery

Gegevensverlies kan ernstige financiële problemen voor een bedrijf veroorzaken en systeemuitval kan de productiviteit verlammen, waardoor uw bedrijf geen goede service kan bieden aan klanten. Daarom is het van cruciaal belang om met de juiste technologie voorbereid te zijn. 

 

Onze online back-up service biedt een snelle herstelfunctie die helpt uw bedrijfscontinuïteit te herstellen na een probleem met uw systeem. De back-up en herstelfunctie maakt overigens gebruik van sterke encryptie, zowel onderweg als in rust, zodat u zeker weet dat uw gegevens veilig worden bewaard. 

 

Dashboard

Via één overzichtelijk dashboard controleert en beheert Locosoft dagelijks alle back-ups.

Zo kunnen wij snel problemen constateren en hier eventueel direct op inspelen. Klanten kunnen, indien daar behoefte aan is, ook toegang krijgen tot hun eigen omgeving. 

 

Dashboard:

(klik op de afbeelding om te vergroten) 

 

Rapportages

Als het gaat om het beheren van uw IT-omgeving, is transparantie van het grootste belang. U wilt weten wat speelt, of er problemen zijn en wat deze eventuele problemen zijn. Daarom kunnen klanten dagelijks eenvoudige rapportages ontvangen via de mail met een overzicht van de back-ups. 

 

Voorbeeld rapportage succesvolle back-up:

(klik op de afbeelding om te vergroten)

 

Voorbeeld rapportage foutieve back-up: 

(klik op de afbeelding om te vergroten)

 

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen met onze online back-up service? 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek! 


Terug naar overzicht Terug naar vorige pagina

© 2018 Locosoft B.V. Alle rechten voorbehouden | www.locosoft.nl