Gratis upgrade naar Windows 10 in 2018 niet meer mogelijk

Nieuws

Op de hoogte blijven? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste Locosoft nieuws als eerste in uw mailbox.


Gratis upgrade naar Windows 10 in 2018 niet meer mogelijk 06-11-2017

Tot en met juli 2016 konden gebruikers gratis van Windows 7 of 8.1 naar Windows 10 upgraden.

Voor diegenen die daar destijds geen gebruik van hebben gemaakt, is het goed te weten dat de upgrade alsnog tot en met 31 december 2017 gratis kan worden uitgevoerd.

 

Deze upgrademogelijkheid wordt aangeboden voor gebruikers die zeggen dat ze van de toegankelijkheidsopties van het OS gebruik maken.

 

Via deze webpagina kunt u aangegeven dat u gebruik maakt van ‘ondersteunende technologieën, waarna er direct een .exe bestand gedownload kan worden waarmee de upgrade in gang gezet wordt.

 

Windows 7 Starter, Windows 7 Home en Windows 8 krijgen een upgrade naar Windows 10 Home en Windows 7 Professional, Windows 7 Ultimate en Windows 8 Pro krijgen een upgrade naar Windows 10 Pro.

 

Voor de 64-bits versie is processor nodig van 1 GHz, 2 GB Ram-geheugen en 20 GB schijfruimte.

 

Verstandig is om eerst een back-up te maken van persoonlijke bestanden. Ook al worden er geen compatibiliteitsproblemen verwacht, dat wil niet zeggen dat de upgradeprocedure altijd probleemloos zal verlopen.

 


Terug naar overzicht Terug naar vorige pagina

© 2018 Locosoft B.V. Alle rechten voorbehouden | www.locosoft.nl