Laatste kans? Gratis Windows 10

Nieuws

Op de hoogte blijven? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste Locosoft nieuws als eerste in uw mailbox.


Laatste kans? Gratis Windows 10 17-01-2018

In ons nieuwsartikel van vorig jaar omschreven wij dat er tot 31 december 2017 een gratis upgrade kan worden uitgevoerd van Windows 7 of 8.1 naar Windows 10. 

 

Deze upgrademogelijkheid werd aangeboden voor gebruikers die zeggen dat ze van de toegankelijkheidsopties van het OS gebruik maken. Via deze webpagina kon u aangeven dat u gebruik maakt van 'ondersteunende technologieën', waarna er direct een .exe bestand gedownload kan worden waarmee de upgrade in gang gezet wordt. 

 

Op de website staat weliswaar dat deze mogelijkheid beschikbaar is tot 31 december 2017, maar blijkbaar is de deadline alweer verschoven want er kan nog gewoon gebruik van worden gemaakt! 

 

Windows 7 Starter, Windows 7 Home en Windows 8 krijgen een upgrade naar Windows 10 Home en Windows 7 Professional, Windows 7 Ultimate en Windows 8 Pro krijgen een uprade naar Windows 10 pro. 

 

Voor de 64-bits versie is een processor nodig van 1 GHz, 2 GB Ram-geheugen en 20 GB schijfruimte. Denk er wel even aan om een back-up te maken van persoonlijke bestanden. Ook al worden er geen compatibiliteitsproblemen verwacht, dat wil niet zeggen dat de upgradeprocedure altijd probleemloos zal verlopen!

 

Gratis upgrade


Terug naar overzicht Terug naar vorige pagina

© 2018 Locosoft B.V. Alle rechten voorbehouden | www.locosoft.nl