Nieuws

Nieuws

Op de hoogte blijven? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste Locosoft nieuws als eerste in uw mailbox.


Security 22-02-2018

Alle informatie staat tegenwoordig online en cybercriminaliteit is dan ook aan de orde van de dag. Er is veel in het nieuws over hackers, cyberaanvallen en bijvoorbeeld datalekken. Het is daarom belangrijk dat u slim en veilig omgaat met uw eigen informatie en die van anderen. 

Nieuws 18-04-2017

Op de hoogte blijven over belangrijke nieuwsberichten, nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van ICT? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste Locosoft nieuws als eerste in uw mailbox.   Heeft u vragen over de nieuwsbrief? Onze servicedesk geeft u graag antwoord op: 0572-381043

Hardware 14-07-2016

Locosoft levert hardware van Acer (desktop) en Fujitsu (server) en probeert bij projecten zoveel mogelijk te standaardiseren. Beide hardware-leveranciers leveren producten die aan de huidige energiebesparende normen voldoen. Fujitsu garandeert een uptime van 99,992% voor de PRIMERGY-servers en deze servers zijn 22% meer energiebesparend dan andere servers in de markt. Kijk op onze Fujitsu pagina voor meer informatie.   Daarnaast maakt Locosoft gebruik van Igel thin clients (windows terminal server, Citrix). Igel levert thin clients met een erg goede prijs/kwaliteit verhouding. Igel zorgt er verder voor dat de clients op meerdere platformen (Microsoft/Linux/Citrix) kunnen worden geconfigureerd.    Op het gebied van printers heeft Locosoft goede ervaring met OKI. Van dit merk leveren wij alle beschikbare modellen. Ook kunt u onderhoud en ondersteuning door Locosoft laten doen. Hier vindt u meer informatie over OKI printers.   Voor backuptoepassingen gebruiken wij onze eigen Backup online oplossing en Tandberg Data Tapestreamers. Voor netwerkproducten leveren wij HP/3Com netwerkproducten: zowel draadloos als bedraad. Daarnaast gebruikt Locosoft Cisco voor diverse netwerkoplossingen.

Software 14-07-2016

Locosoft is uw partner in softwarediensten. Bij Locosoft werken professionals met jarenlange ervaring. Zij kunnen een op maat gemaakte oplossing leveren, die precies voldoet aan uw wensen. Heeft u een probleem of een handeling waarvan u denk: "Dit zou fijn zijn als dit geautomatiseerd kan worden!"? Schroom dan niet, en neem contact met ons op. via ons contactformulier. Wij gaan dan voor u kijken wat wij voor u kunnen betekenen.   Locosoft ontwikkelt voor onze relaties doeltreffende websites, content management systemen en koppelt backoffice systemen aan de frontoffices. Daarnaast realiseren wij (XML) koppelingen in klant-leverancier-relaties. Met deze integratie van systemen creëren we voor onze relaties toegevoegde waarde, onderscheidend vermogen, kostenreducties en verbeteren we de arbeidsproductiviteit. Locosoft verzorgt uw site, zodat u er geen omkijken naar heeft. Met een zelf ontwikkelde beheerstool krijgt u als klant zelf de mogelijkheid om de inhoud van de site te wijzigen. Aanpassingen in de tekst of afbeeldingen worden meteen weergegeven op de website.

Internet 29-06-2016

Locosoft ontwikkelt voor onze relaties doeltreffende websites, content management systemen en koppelt backoffice systemen aan de frontoffices.Daarnaast realiseren wij (XML) koppelingen in klant-leverancier-relaties. Met deze integratie van systemen creëren we voor onze relaties toegevoegde waarde, onderscheidend vermogen, kostenreducties en verbeteren we de arbeidsproductiviteit.Locosoft beschikt over gediplomeerd personeel met gedegen internet- en grafische kennis. Uw huisstijl en wensen stemmen wij af op uw internetprofilering.Locosoft verzorgt uw site, zodat u er geen omkijken naar heeft. Met een zelf ontwikkelde beheerstool krijgt u als klant zelf de mogelijkheid om de inhoud van de site te wijzigen. Aanpassingen in de tekst of afbeeldingen worden meteen weergegeven op de website.

© 2018 Locosoft B.V. Alle rechten voorbehouden | www.locosoft.nl